Σεσκ: «Πεισματάρης ο Σάρι, τρομερή σεζόν ο Λάμπαρντ»

Πεισματάρη χαρακτήρισε τον Μαουρίτσιο Σάρι ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος ωστόσο σέβεται όσα έχει πετύχει στους πάγκους ο Ιταλός. Παράληλλα, ο πρώην παίκτης της Τσέλσι απέδωσε τα εύσημα στον Φρανκ Λάμπαρντ για την τρομερή του πορεία με την Ντέρμπι στην πρώτη του σεζόν ως προπονητής.



Σεσκ: «Πεισματάρης ο Σάρι, τρομερή σεζόν ο Λάμπαρντ»

Ο Ισπανός μέσος έφυγε από την Τσέλσι τον περασμένο Ιανουάριο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μονακό και με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου κλήθιηκε να κάνει ένα σχόλιο για τον πρώην προπονητή του.

«Είναι πολύ προληπτικός και πολύ πεισματάρης. Είναι προπονητής με τις δικές του ιδέες και δεν τις αλλάζει και πολύ. Έχει μια ιδέα του πως να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει πραγματικά. Δεν τον κουνάς με τίποτα. Ό,τι και να του πεις, όσο και να τον συμβουλέψεις, όποια και να είναι η άποψή σου, δεν θα αλλάξει ποτέ. Αλλά το έκανε όπως του αρέσει. Έχει την δική του οπτική για το ποδόσφαιρο και στην τελική έφτασε εκεί που έφτασε με αυτήν και πρέπει να το σεβαστούμε», σχολίασε ο Σεσκ, ο οποίος κάνει συχνά-πυκνά δηλώσεις τώρα τελευταία.

Εν συνεχεία προσέθεσε για τον Λάμπαρντ (σ.σ που πολλοί τον συνδέουν με επιστροφή στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στο πόστο του προπονητή):

«Ο Λάμπαρντ έκανε μια τρομερή σεζόν στην πρώτη του δουλειά. Άλλαξε πολλά πράγματα. Είχε δύσκολη ομάδα, μια ομάδα με αρκετούς μεγάλους σε ηλικία παίκτες που ήταν στο τέλος των συμβολαίων τους, και την άλλαξε εντελώς με νέους ποδοσφαιριστές. Έπαιξε πολύ επιθετικά και πραγματικά για πρώτη δουλειά πιστεύω ότι τα πήγε εξαιρετικά».

Γιώργος Σιάφας