Θέλει εξτρά αλλαγή σε περίπτωση διάσεισης ο Τσεφερίν!

Την δυνατότητα επιπλέον αλλαγής σε περίπτωση που κάποιος παίκτης υποστεί διάσειση την ώρα του αγώνα πιθανότατα θα έχουν οι ομάδες από το 2021, μετά από εισήγηση του προέδρου της UEFA, με αφορμή το περιστατικό του Γιαν Βερτόνχεν στον ημιτελικό της Τότεναμ με τον Άγιαξ. 



Θέλει εξτρά αλλαγή σε περίπτωση διάσεισης ο Τσεφερίν!

«Θα μπορούσε να είχε πάθει κάτι πολύ χειρότερο και θα το μετανιώναμε για όλη μας τη ζωή. Τρόμαξα όταν είδα έτσι τον Βερτόνχεν, ήταν προφανές ότι δεν αισθανόταν καλά όταν επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε φανερά θορυβημένος, ο Αλεκσάντερ Τσεφερίν για εκείνο το περιστατικό από το εντός έδρας παιχνίδι των «σπιρουνιών» με τον Αίαντα στους «4» του Champions League.

«Θα συζητήσουμε αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού με την FIFA, η οποία επίσης είναι ευαίσθητη σε τέτοια θέματα, ώστε να υπάρχει αλλαγή για τους παίκτες που τραυματίζονται τόσο σοβαρά. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα» πρόσθεσε.

Αναφορικά με την επιρροή της αλλαγής στο παιχνίδι και αν αυτό δίνει πλεονέκτημα σε κάποια ομάδα τόνισε ότι: «Το πλεονέκτημα θα είναι μηδαμινό. Η συγκεκριμένη αλλαγή δεν πρόκειται να επηρεάσει το παιχνίδι ή να το κάνει λιγότερο ενδιαφέρον. Τι είναι πιο σοβαρό από αυτό; Βοηθάς έναν παίκτη από τόσα εκατομμύρια και είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις». 

Θανάσης Κρητικός