Κατεβάζουν τον «Κήπο του Εντέν» στο «Στάμφορντ Μπρίτζ»!

Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Εντέν Αζάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης, το γκρουπ υποστηρικτών του Βέλγου σταρ στους «μπλε» αποφάσισε να αποσύρει το πανό που είχε γι’ αυτόν στο «Shed End» του γηπέδου, σε ένδειξη σεβασμού προς τους υπόλοιπους παίκτες. Επιστρέφει μόνο μετά την απόσυρση του παίκτη!  



Κατεβάζουν τον «Κήπο του Εντέν» στο «Στάμφορντ Μπρίτζ»!

Μπορεί την προσεχή Πέμπτη ο Αζάρ να παρουσιαστεί επισήμως στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, όμως η ζωή στην Τσέλσι συνεχίζεται και οι κινήσεις «αποτοξίνωσης» από τον Βέλγο παικταρά είναι συνεχείς.

Το γκρουπ υποστηρικτών του αγγλικού συλλόγου με την ονομασία «We Are the Shed» ανακοίνωσαν ότι θα κατεβάσουν το πανό με την επιγραφή «Garden of Eden», με την σκέψη να αναρτηθεί ξανά σε περίπτωση που ο παίκτης επιστρέψει ή αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

«Θα κατεβούν όλα τα πανό για τους παίκτες που θα φύγουν. Θα ήταν μεγάλη έλλειψη σεβασμού προς τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας αν παρέμενε αυτό του Αζάρ», τόνισε ο σύνδεσμος των συγκεκριμένων οπαδών, με αφορμή την απόφαση που έλαβαν.

Θανάσης Κρητικός