«Έσβησε» στα 49 του ο προπονητής της Λέιτον Όριεντ, Τζάστιν Έντινμπουργκ!

Σε σοκ το αγγλικό ποδόσφαιρο με τον 49χρονο προπονητή της Λέιτον Όριεντ, Τζάστιν Έντινμπουργκ, ν' αφήνει την τελευταία του πνοή, έχοντας προδοθεί από την καρδιά του! 



«Έσβησε» στα 49 του ο προπονητής της Λέιτον Όριεντ, Τζάστιν Έντινμπουργκ!

Ο αδικοχαμένος κόουτς, είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη και το βράδυ του Σαββάτου «έσβησε», σε ηλικία μόλις 49 ετών...

Πριν από λίγο καιρό είχε καταφέρει να οδηγήσει τη Λέιτον Όριεντ πίσω στις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, όμως, δεν πρόλαβε να ζήσει και να γευτεί τους καρπούς της δουλειάς του...

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αγωνιζόμενος ως φουλ μπακ, έγινε επαγγελματίας στη Σάουθεντ και έπειτα πέρασε 10 χρόνια στην Τότεναμ, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο το 1991 και το Λιγκ Καπ το 1999. 

Όταν αποφάσισε ν' ασχοληθεί με την προπονητική, έκανε το ξεκίνημα στη Νιούπορτ Κάουντι, την οποία και οδήγησε στη LeagueTwo το 2013, ενώ, είχε δώσει το «παρών» και στον τελικό του FA Trophy. 

Για κάτι λιγότερο από δύο χρόνια δούλεψε και στη Τζίλιγχαμ, προτού περάσει και από τη Νορθάμπτον για εννέα μήνες το 2017. Στη Λέιτον Όριεντ βρισκόταν από τον Νοέμβρη του 2017 και μέτρησε 45 νίκες σε 82 ματς, πανηγυρίζοντας φέτος τη μεγάλη επιστροφή στη Football League.