Αξία στα φαβορί και στα γκολ

Συνεχίζεται το στοιχηματικό μας παιχνίδι με τρείς αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Euro 2020 για σήμερα, με σύνθημά μας πως ο επιμένων νικά και πως η τύχη θα μας σκάσει ένα ωραίο χαμόγελο...  



Αξία στα φαβορί και στα γκολ

Το αρνητικό σερί επεκτάθηκε και στην χθεσινή στοιχηματική ημέρα, εφόσον η Δανία αν και προηγήθηκε με 1-0 δεν κατάφερε να «καθαρίσει» την αναμέτρηση με την Ιρλανδία και κατέληξε στο τελικό 1-1, ενώ οι Σέρβοι αν και δέχθηκαν πέντε τέρματα από τους Ουκρανούς δεν έφτασαν καν στο σημείο να πετύχουν το γκολ της «τιμής». Όμως, αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν και κοιτάμε τα σημερινά. 

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Όσιγιεκ της Κροατίας, εκεί όπου η εθνική ομάδα της χώρας θα αντιμετωπίσει στις 16:00 ώρα Ελλάδος την Ουαλία για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου των προκριματικών. Αναμέτρηση στην οποία, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, φαβορί υπάρχει και μάλιστα ξεκάθαρο και είναι οι οικοδεσπότες. Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς αν και ξεκίνησε θετικά νικώντας το Αζερμπαϊτζάν στην «πρεμιέρα» των προκριματικών με 2-1, στην δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ουγγαρία με το ίδιο σκορ και βρισκόμενη πλέον στην 4η θέση του ομίλου η νίκη αποτελεί «μονόδρομος» απόψε. Βέβαια αντίπαλος θα είναι η πάντα αξιόμαχη, Ουαλία. Το σύνολο του Ράιαν Γκίγκς ξεκίνησε ιδανικά τα προκριματικά με εντός έδρας νίκη επί της Σλοβακίας με 1-0 κι απόψε στηριζόμενο στην άμυνα του θα προσπαθήσει να «δραπετεύσει» με κάτι θετικό από την «καυτή» έδρα της δευτεραθλήτριας κόσμου. Βάση λοιπόν των παραπάνω αναμένεται μία αρκετά «σφιχτή» αναμέτρηση μεταξύ των δύο αυτών εθνικών ομάδων, αλλά λίγο η έδρα και λίγο η «δίψα» για νίκη των Κροατών κάνουν τον άσο να έχει τον πρώτο λόγο απόψε. Ωστόσο, αξίζει και ο συνδυασμός με το Under 3.5 αφού οι δύο ομάδες δύσκολα θα ανοιχτούν. Οπότε, η τελική επιλογή θα είναι ο ΆΣΟΣ με combo το UNDER 3.5 στην απόδοση του 1.95.

Αυτά για το πρώτο σημείο απόψε και πάμε τώρα στην δεύτερη επιλογή η οποία προέρχεται από την Γλασκώβη, εκεί όπου στις 21:45 η εθνική ομάδα της Σκωτίας θα υποδεχθεί στο «Χάμπντεν Παρκ» την αντίστοιχη ομάδα της Κύπρου στο πλαίσιο της 3ης «στροφής» του 9ου ομίλου. Σαφώς και στο συγκεκριμένο παιχνίδι το φαβορί είναι ένα, οι γηπεδούχοι Σκωτσέζοι. Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ πορεύεται στην 5η και προτελευταία θέση του ομίλου της με μόλις τρείς βαθμούς, αφού ηττήθηκε στην «πρεμιέρα» από το Καζακστάν εκτός έδρας με 3-0 και πέτυχε την πρώτη νίκη της στα προκριματικά με το Σαν Μαρίνο εκτός έδρας το οποίο κέρδισε με 2-0. Έτσι λοιπόν, οι γηπεδούχοι απόψε θέλουν πάση θυσία νίκη για να συνεχίσουν στο «κυνήγι» της πρώτης δυάδας και να ελπίζουν στην πρόκριση. Νίκη όμως απέναντι σε έναν αρκετά μαχητικό αντίπαλο, την Κύπρο. Οι Κύπριοι κερδίζοντας στην 1η αγωνιστική 5-0 το Σαν Μαρίνο εντός έδρας, στην επόμενη ηττήθηκαν από το Βέλγιο με 2-0 εντός έδρας και βρέθηκαν με τα...πολλά στην 4η θέση με τρείς βαθμούς. Ωστόσο, απόψε δύσκολα θα καταφέρουν κάτι αξιόλογο απέναντι σε μία ομάδα η οποία θα ξεκινήσει δυναμικά για την κατάκτηση της πολυπόθετης νίκης. ΆΣΟΣ λοιπόν, που θα συνδυαστεί με το OVER 1.5, με την απόδοση να ανεβαίνει στο 1.95. Αυτό γιατί οι Σκωτσέζοι δύσκολα θα αρκεστούν απόψε σε μία επαγγελματική νίκη, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο όχι τόσο δυνατό όσο οι δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος λοιπόν κι από την Σκωτία και κλείνουμε τις εκτιμήσεις μας με το ματς στο ΟΑΚΑ, όπου στις 21:45 η Εθνική Ελλάδας θα φιλοξενήσει την Ιταλία για την 3η αγωνιστική «στροφή» του 10ου και τελευταίου ομίλου των προκριματικών. Από την μία πλευρά θα είναι η «γαλανόλευκη», η οποία έχει ξεκινήσει ιδανικά την φάση των προκριματικών με «διπλό» στην έδρα του Λιχτενστάιν με 2-0 και ισοπαλία 2-2 στην Ζένιτσα με αντίπαλο την Βοσνία, απόψε θα αγωνιστεί στο «σπίτι» της αλλά αντίπαλος θα είναι η εθνική Ιταλίας. Οι Ιταλοί είναι οι μόνοι στον όμιλο που σημείωσαν το 2Χ2 και βρίσκονται στην 1η θέση με έξι βαθμούς, τρέχουν ένα αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων φιλικών και μη, ενώ δίχως αμφιβολία διαθέτουν ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ. Στο δια ταύτα λοιπόν, αναμένουμε μία μονομαχία αρκετά κλειστή μεταξύ των δύο ομάδων αλλά πιστεύω η εμπειρία και το μομέντουμ της «Σκουάντρα Ατζούρα» μπορεί να κάνει την διαφορά απόψε. Οπότε, καταλήγουμε στο ΔΙΠΛΟ σε συνδυασμό με το UNDER 2.5, επιλογή που βρίσκεται στο 2.95.

Συνοπτικά τι παίζουμε απόψε:

 

  • Κροατία – Ουαλία (16:00): Άσος & Under 3.5 σε απόδοση 1.95

  • Σκωτία – Κύπρος (21:45): Άσος & Over 1.5 σε απόδοση 1.95

  • Ελλάδα – Ιταλία (21:45): Διπλό & Under 2.5 σε απόδοση 2.95

 

Μαρίνος Πάντζης