Ο Ντεπάι ωρίμασε και παραδέχεται: «Μου έφταιγαν όλοι εκτός από τον εαυτό μου...»

Ο Μέμφις Ντεπάι, αν και η ποδοσφαιρική του μοίρα του έδωσε τη δυνατότητα να παίξει στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέτυχε να προκαλέσει αντίκτυπο και να κάνει κάτι θετικό. Έπειτα από χρόνια, παραδέχεται πλέον πως έχασε τον εαυτό του όσο καιρό βρέθηκε στο «Ολντ Τράφορντ»...  



Ο Ντεπάι ωρίμασε και παραδέχεται: «Μου έφταιγαν όλοι εκτός από τον εαυτό μου...»

Ο Ολλανδός επιθετικός που το φετινό καλοκαίρι θ' αναζητήσει κάτι καινούριο, αφήνοντας τη Λιόν έπειτα από μια διετία, είχε φορέσει τη φανέλα της Γιουνάιτεντ για δυο σεζόν.

Από το 2015 έως και το 2017 προσπάθησε, αλλά απέτυχε να περάσει καλά στο Μάντσεστερ και ν' αποδειχθεί σημαντικός για την ομάδα, την οποία υποστηρίζει και δεν έχει κρύψει πως είναι οπαδός της.

Πλέον, δηλώνει πιο ώριμος από εκείνη την εποχή και είναι σε θέση να παραδεχθεί ότι: «Έχασα τον εαυτό μου στο Μάντσεστερ. Αυτή ήταν η αλήθεια. Μου πήρε μερικά χρόνια να το καταλάβω. Όσο βρισκόμουν στη Γιουνάιτεντ, μου έφταιγαν όλοι. Ο Φαν Χάαλ, ο Μουρίνιο, πάντοτε πίστευα ότι όλος ο κόσμος ήταν εναντίον μου. Μου έφταιγαν όλοι, εκτός από τον εαυτό μου. Ποτέ δεν κοιτούσα τα δικά μου λάθη...».

Κώστας Ζάλιαρης