Μια influencer με χιούμορ (και όχι μόνο) που παίζει... μπάλα με ποδοσφαιριστές!

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή σου που θα αισθανθείς ασήμαντος, ίσως πως δεν κάνεις κάτι σπουδαίο και πιθανώς πως προόριζες τον εαυτό σου για πράγματα μεγαλύτερα, τότε σκέψου πως εκείνη την ώρα μια influencer εισέρχεται σε κάποιο ριάλιτι  «αγάπης» και θα σου περάσουν όλα.  



Μια influencer με χιούμορ (και όχι μόνο) που παίζει...  μπάλα με ποδοσφαιριστές!

Η Μόλι Μέι Χάγκ, διάσημη influencer, youtuber και nstagram model είναι μια 20χρονη κοπέλα που με λίγα λόγια αποφάσισε να ζει από τις διαφημίσεις στα socialmedia,προσπαθώντας να πείσει τους 190.000 πιστούς της ακόλουθους να αγοράζουν τα ρούχα που φοράει χωρίς να πληρώνει στις φωτογραφίες της.

Το ξανθό κορίτσι από την Μεγάλη Βρετανία που κατέχει τον τίτλο της πιο όμορφης έφηβης του 2015,πρόσφατα θεώρησε πως τα στενά όρια του youtube δεν χωράνε το ταλέντο της ( και τα υπόλοιπα πλούσια προσόντα της)  οπότε αποφάσισε να συμμετάσχει σε ριάλιτι της χώρας της, που όμοιο του σε αισχρότητα δεν έχει υπάρξει ούτε κατά διάνοια στην ελληνική τηλεόραση! Μια  εκπομπή που θα έκανε το δικό μας Power of Love να κοκκινίσει από ντροπή, βαφτίζοντας τους Έλληνες συμμετέχοντες γιατί όχι ακόμη ως και διανοούμενους.

Ίσως αυτή η πληροφορία να μας αφήνει με ένα αίσθημα απάθειας, αφού είμαστε συνηθισμένοι-όσο και αν μας πονάει-πως παγκοσμίως η κοινωνία έχει γεμίσει ματαιόδοξα πλάσματα που περιφέρουν τα προσόντα που τους χάρισε η μητέρα φύση ( άντε και ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός)  αντί να προσπαθούν να βελτιώσουν τον εαυτό τους ουσιαστικά, επιλέγοντας τον εύκολο δρόμο .

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην περίπτωση της Μόλι Χέι οι δηλώσεις της λίγο πριν μπει στο Love island , οπού μας έδειξε πως εάν μια influencer ανοίξει το στόμα της, πολλά  σπίτια θα κλείσουν! .

Δήλωσε πως έχει συνευρεθεί με πολλούς ποδοσφαιριστές που την προσέγγισαν μέσω των social media χωρίς να τους ονοματίσει για την ώρα. Μάλιστα εξομολογήθηκε πως η πιο άθλια ιστορία που βίωσε, έχει πρωταγωνιστή έναν ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ, ο οποίος ενώ της έταξε πως θα της πληρώσει το ταξί που θα έπαιρνε για να τον επισκεφτεί, τελικά δέχθηκε να της καταβάλλει μόνο το ¼ του αντιτίμου! Αν είσαι τσίπης δεν σε σώζει από το στόμα της Μόλι τίποτα! 

Κατά τα άλλα, δηλώνει πως για εκείνη νούμερο 1 λόγος στην επιλογή συντρόφου παίζει το χιούμορ και η καλή χημεία, ατάκα ανάλογης ειλικρίνειας με την «παγκόσμια ειρήνη» των εγχώριων συναδέλφων της .

Πιο έτοιμη από ποτέ να χωρίσει οποιοδήποτε ζευγάρι έχει δημιουργηθεί αλλά χωρίς να προκαλέσει πόνο σε καμία από τις δυο πλευρές-κατά κυριολεκτική δήλωση της-άνοιξε τα φτερά της για το δημοφιλές παιχνίδι της Αγγλίας και εμείς ας ευχηθούμε να βγει σοφότερη και αποφασισμένη να αλλάξει ζωή ή τουλάχιστον να μας ομολογήσει ποιος ποδοσφαιριστής του δημοφιλέστερου πρωταθλήματος δεν την κέρασε ούτε την... ταρίφα .

Γεωργία Τζαγκαράκη