Δεν «ανοίγονται» απ'την αρχή Ολλανδία και Αγγλία

Μετά το... σόου του Κριστιάνο Ρονάλντο απέναντι στην Ελβετία, σήμερα θα αναδειχθεί ο δεύτερος φιναλίστ ενόψει του μεγάλου τελικού του Nations League, με την αναμέτρηση της Αγγλίας κόντρα στην Αγγλία να μας απασχολεί και στοιχηματικά.  



Δεν «ανοίγονται» απ'την αρχή Ολλανδία και Αγγλία

Στις 21:45 ώρα Ελλάδος η εθνική ομάδα της Ολλανδίας θα αντιμετωπίσει ως τυπικά γηπεδούχος την εθνική ομάδα της Αγγλίας, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στην Πορτογαλία και στο γήπεδο «Αλφόνσο Ενρίκες» στην πόλη Γκιμαράες.

Οι «οράνιε», σημειώνοντας μία αρκετά καλή πορεία στην φάση των ομίλων, τερμάτισαν στην 1η θέση του 1ου γκρούπ με επτά βαθμούς, αφήνοντας πίσω σε ισοβαθμία την 2η Γαλλία και στο +5(!) την 3η Γερμανία.

Η Αγγλία από την πλευρά της, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα γκρουπ ως 1η με επτά βαθμούς στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης και άφησε πίσω τις Ισπανία (2η) και Κροατία (3η). Αυτή όμως ήταν η εικόνα των δύο εθνικών ομάδων στο Nations League, αλλά από τότε ξεκίνησαν και το «ταξίδι» τους στα προκριματικά του Euro 2020.

Στην συγκεκριμένη διοργάνωση, οι Ολλανδοί σε δύο παιχνίδια βρίσκονται στην 3η θέση του 3ου ομίλου με τρεις βαθμούς, πετυχαίνοντας μία νίκη και μία ήττα.

Αντίθετα, οι Άγγλοι στον 1ο όμιλο μετρώντας 2Χ2 πορεύονται στην 1η θέση του ομίλου τους με έξι βαθμούς.

Βέβαια, όλα αυτά μπορούν να χαρακτηριστούν και...«ιστορία», αφού και οι δύο ομάδες έχουν να αγωνιστούν σε επίσημο παιχνίδι από τα τέλη Μαρτίου. Στα του σήμερα όμως.

Όντας ένας ημιτελικός, με φόντο το παιχνίδι που δίνει τρόπαιο, οι δύο ομάδες δύσκολα θ' ανοιχτούν εξ' αρχής στην αναμέτρηση, δίνοντας κυρίως βάση στα μετόπισθεν τους και ύστερα στην επιθετική τους γραμμή, εφόσον αμφότερες διαθέτουν αρκετά ποιοτικούς παίκτες.

Βάσει, λοιπόν, του ότι οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν πρώτα να μην δεχθούν γκολ και ύστερα να πετύχουν και βλέποντας την ΙΣΟΠΑΛΙΑ στο ΗΜΙΧΡΟΝΟ σε απόδοση 2.05, η επιλογή αυτή αξίζει το ποντάρισμα της.

Η επιλογή για σήμερα:

Ολλανδία – Αγγλία (21:45): Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ σε απόδοση 2.05

Μαρίνος Πάντζης