Παίρνει το περιβραχιόνιο απέναντι στην Ολλανδία ο Στέρλινγκ!

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φαίνεται ότι έχει κρατήσει το λόγο για για τον Ραχίμ Στέρλινγκ και όπως διαρρέεται τις τελευταίες ώρες από το γραφείο που εκπροσωπεί τον Άγγλο στράικερ, θα είναι εκείνος που θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον ημιτελικό της Αγγλίας με την Ολλανδία, το βράδυ της Πέμπτης για το Nations League. 



Παίρνει το περιβραχιόνιο απέναντι στην Ολλανδία ο Στέρλινγκ!

Ο 24χρονος φορ που αναδείχθηκε κορυφαίος της σεζόν από την Ένωση Συντακτών Ποδοσφαίρου στην Αγγλία, χάνοντας το βραβείο του καλύτερου από τον Φαν Ντάικ όσον αφορά την PFA και την Premier League, θα ζήσει μοναδική στιγμή το βράδυ της Πέμπτης. 

Φαίνεται πως ο Σάουθγκεϊτ θα δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Στέρλινγκ, όπως το είχε τονίσει πριν από καιρό, λέγοντας πως ο χαρακτήρας που βγάζει πλέον ο παίκτης είναι τέτοιος που μπορεί να παρασύρει θετικά τους συμπαίκτες του. 

Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης στον ημιτελικό του Nations League κόντρα στην Ολλανδία, με τα «τρία λιοντάρια» να έχουν μεγάλη ευκαιρία για τρόπαιο, ο εκ των πρωταγωνιστών της φετινής Μάντσεστερ Σίτι που έγραψε ιστορία με το καρέ τίτλων στην Αγγλία, θα είναι ο αρχηγός...

Κώστας Ζάλιαρης