Ο Μαραντόνα θέλει να δουλέψει στη Γιουνάιτεντ, αλλά... συμπαθεί τη Σίτι

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μάλλον δεν ξέρει να πλασάρει σωστά τον εαυτό του, ακόμα κι όταν επέλεξε να το κάνει με μια δήλωση... άνευ λόγου και αιτίας. Ο Αργεντινός θρύλος ανέφερε πως είναι διαθέσιμος αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει γι' αντικαταστάτη, ωστόσο, τόνισε πως τώρα η αγαπημένη του ομάδα είναι... η Σίτι!  



Ο Μαραντόνα θέλει να δουλέψει στη Γιουνάιτεντ, αλλά... συμπαθεί τη Σίτι

Αναφερόμενος στην απήχηση που έχουν οι «κόκκινοι διάβολοι» στον κόσμο και φτάνοντας σε σημείο να... συγκρίνει το «Ολντ Τράφορντ» με το «Μπομπονέρα», ο Ντιέγκο Μαραντόνα ανέφερε:

«Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται προπονητή, τότε ... εγώ είμαι εδώ. Ήταν η αγαπημένη μου αγγλική ομάδα, όμως τώρα έχω να πω ότι συμπαθώ περισσότερο τη Σίτι. Αυτό, διότι είναι εκεί ο Σέρχιο Αγουέρο. Ξέρω ότι δεν γίνεται να αλλάζεις έτσι ομάδα...

Έχω παίξει και στο “Ολντ Τράφορντ”. Ο κόσμος κάνει θόρυβο όπως συμβαίνει στο “Μπομπονέρα”. Χρησιμοποιώ πάντα ως επιχείρημα αυτό το παιχνίδι για να το αναφέρω στους παίκτες μου. Τότε, όταν έπαιζα στη Μπαρτσελόνα, είχαμε κοντραριστεί με τη Γιουνάιτεντ και είχαμε κερδίσει 2-0 στη Βαρκελώνη και είχαμε πάει με αισιοδοξία στο Μάντσεστερ. Χάσαμε 3-0». 

Κώστας Ζάλιαρης