ΣΟΚ: Ανείπωτη τραγωδία, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ο Ρέγιες

Θλίψη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο! Νεκρός ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες ύστερα από τροχαίο που έλαβε χώρα στη γενέτειρά του, την Ουτρέρα της Ισπανίας.



ΣΟΚ: Ανείπωτη τραγωδία, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ο Ρέγιες

Σε πένθος βυθίζεται η Ισπανία λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League στη Μαδρίτη. Λεπτομέρειες για τον ακριβή λόγο που προκάλεσε το δυστύχημα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές αλλά το δυσάρεστα επιβεβαιώθηκαν ήδη από τους επίσημους λογαριασμούς της Σεβίλλης στα social media.

 

 

Ο 35χρονος κατέγραψε μια πλούσια καριέρα στην πατρίδα του με τα χρώματα των Ανδαλουσιανών, με τους οποίους κατέκτησε 3 Europa League την από το 2014 έως το 2016. Με την Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασε ακόμη δύο φορές στην κατάκτηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης (2010 και 2012) ενώ γνωστό είναι και το πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Ισπανίας το 2007.

Αξιόλγη η πορεία του και έξω από τα σύνορα της χώρας του, όπου τιμήσε με την παρουσία του τα χρώματα της Μπενφίκα αλλά και το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ για χάρη της Άρσεναλ, της οποίας υπήρξε μέλος στο αήττητο πρωτάθλημα του 2004.

Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Κίνα για λογαριασμό της Xinjiang Tianshan ενώ επέστρεψε στην Ισπανία τον περασμένο Ιανουάριο για χάρη της Εξτρεμαδούρα, η οποία συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία.

Γιάννης Τζιουμακλής