Αποσύρθηκε ο Γκριν μετά το ευρωπαϊκό!

Ο Ρομπ Γκριν στα 39 του χρόνια αποφάσισε ν' αποσυρθεί από την ενεργό δράση και το ανακοίνωσε 1,5 μέρα μετά την μεγάλη επιτυχία της Τσέλσι με την κατάκτηση του φετινού Europa League! 



Αποσύρθηκε ο Γκριν μετά το ευρωπαϊκό!

Δίχως να παίξει ούτε ένα λεπτό σε επίσημο παιχνίδι και παίρνοντας λίγο χρόνο συμμετοχής μονάχα στο... post season φιλικό με τη New England Revolution στη Βοστόνη, ο Γκριν αποφάσισε πως είχε φτάσει η ώρα και για εκείνον να σταματήσει το ποδόσφαιρο. 

Ο τελευταίος χρόνος, κατά τον οποίο βρισκόταν στην Τσέλσι, ήταν τέτοιος που ουσιαστικά τον προετοίμασε ίσως για κάτι καινούριο στο επαγγελματικό επίπεδο, από τη στιγμή που ο ρόλος του περιορίστηκε στις συμβουλές στους νεότερους τερματοφύλακες των υποδομών των «μπλε» και την βοήθεια προς τους Κέπα και Καμπαγιέρο στις προπονήσεις. 

Έχοντας αναδειχθεί από τη Νόριτς και φτάνοντας να παίξει αρκετά χρόνια στην πρώτη ομάδα των «καναρινιών», πέρασε και από τις ΚΠΡ, Λιντς και Χάντερσφιλντ προτού βρεθεί στην Τσέλσι στην τελευταία του χρονιά. 

Το βράδυ της Τετάρτης σήκωσε ψηλά στον ουρανό του Μπακού το τρόπαιο του Europa League, αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του και αυτό του αρκούσε, έχοντας πιθανότατα αποφασίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή για την απόσυρση.