Τελικός και ακολουθούν νέα συμβόλαια σε Μίλνερ και Μάτιπ

Η Λίβερπουλ θα προτείνει στους Τζέιμς Μίλνερ και Ζοέλ Μάτιπ να επεκτείνουν τα συμβόλαια τους με τον σύλλογο, μετά την συνεισφορά τους σε μια χρονιά που οδήγησε μέχρι και τον τελικό του Champions League...  



Τελικός και ακολουθούν νέα συμβόλαια σε Μίλνερ και Μάτιπ

Μπορεί οι Τζέιμς Μίλνερ και Ζοέλ Μάτιπ να έχουν αμφότεροι ακόμα 12 μήνες στο συμβόλαιο τους, ωστόσο η διοίκηση των «κόκκινων» θέλει να τους «δέσει» από τώρα και όλα αυτά χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις τους στον «δρόμο» προς τον δεύτερο συνεχόμενο τελικό του Champions League.

Ο Άγγλος χαφ έφτασε στο Μέρσεϊσαιντ το καλοκαίρι του 2015 έχοντας αφήσει πίσω του την πενταετή θητεία στην Σίτι, ενώ ο Μάτιπ το 2016 μετακόμισε από την Σάλκε, όντας μια από τις πρώτες προσωπικές επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ όταν και έπιασε «λιμάνι».

Μπορεί στην Λιντς να «ορέγονται» τον διεθνή Άγγλο ποδοσφαιριστή ο οποίος ξεκίνησε τη καριέρα του εκεί, ωστόσο μετά τις εμφανίσεις του τα τελευταία δυο χρόνια, μάλλον θα αργήσει αρκετά η επιστροφή του στο «Elland Road».

Από την άλλη ο Μάτιπ διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του έχοντας και την καθοδήγηση από τον Βίρτζιλ Βαν Ντάικ...

Χρήστος Κατριμουστάκης