Οι... 54.000 λόγοι ενός οπαδού της Νιούκαστλ να «μισεί» τον Κάραγκερ!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Μια φάρσα που ήθελε να κάνει ο Τζέιμι Κάραγκερ στον Φιλ Νέβιλ είχε ως αποτέλεσμα να μετατρέψει σε... εφιάλτη τη ζωή ενός οπαδού της Νιούκαστλ!  



Οι... 54.000 λόγοι ενός οπαδού της Νιούκαστλ να «μισεί» τον Κάραγκερ!

Ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ και νυν σχολιαστής του «SkySports» θέλησε να... πειράξει τον Νέβιλ κατά τη διάρκεια του φιλικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 1999 με την αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου, ποστάροντας στο Twitter έναν τυχαίο αριθμό τηλεφώνου- υποστηρίζοντας ότι ανήκε στον Νέβιλ! 

Εν τέλει, το νούμερο αυτό ήταν του Σκοτ Φόρσιτ, ενός οπαδού της Νιούκαστλ, ο οποίος πέρασε... εφιαλτικές στιγμές εκείνο το βράδυ: «Στις 17:18 ο Κάραγκερ έκανε το ποστ και από τις 17:19 το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει! Δέχτηκα 54.000 μηνύματα.

Μίλησα δύο φορές με το BBC σήμερα για αυτό το συμβάν και κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων με διέκοψαν 40 κλήσεις! Η μπαταρία συνήθως κρατάει για μιάμιση μέρα, όμως χθες χρειάστηκε να το φορτίσω τρεις φορές. Όπως μου είπαν, είναι πιο πιθανό να κερδίσεις σε λοταρία απ’το να βρεις κάποιον αριθμό τηλεφώνου έτσι τυχαία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σκοτ, ο οποίος μάλιστα δεν έκρυψε και την αντιπάθειά του για τον θρύλο της Λίβερπουλ:

«Σταμάτησα να βλέπω την εκπομπή Monday Night Football όταν έγινε σχολιαστής, διότι δεν μπορούσες να καταλάβεις τίποτα από όσα έλεγε. Και πραγματικά έχασα την εκτίμησή μου στο πρόσωπό του όταν τον είδα στο βίντεο να φτύνει ένα παιδί»!