Έμερι: «Τίμιος ο Τσεχ, αξίζει τον σεβασμό όλων»

Ο Ουνάι Έμερι θεώρησε φρόνιμο να μιλήσει προς τους οπαδούς και να ξεκαθαρίσει ότι ουδείς θα πρέπει ν' αμφισβητήσει την ακεραιότητα του Πετρ Τσεχ στον αποψινό τελικό του Europa League απέναντι στην Τσέλσι, λόγω και της ιδιαίτερης σχέσης που έχει με τους «μπλε».  



Έμερι: «Τίμιος ο Τσεχ, αξίζει τον σεβασμό όλων»

Ο Τσέχος γκολκίπερ ολοκληρώνει τη σπουδαία καριέρα του απόψε στο Μπακού, όπου ο Έμερι αναμένεται να του δώσει την ευκαιρία να βρεθεί κάτω απ' τα δοκάρια της ¶ρσεναλ στο τελευταίο παιχνίδι της επαγγελματικής του καριέρας, κλείνοντας έναν κύκλο 20 ετών.

Είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο μόλις αποσυρθεί ν' αναλάβει πόστο στην Τσέλσι, κάτι το οποίο δεν θέλησε να διαψεύσει όταν κυκλοφόρησε, αλλά αρκέστηκε να τονίσει πως ό,τι και ό,σα πρέπει να γίνουν γνωστά, θα τα πει εκείνος μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

«Είμαι τίμιος, είναι ένας πραγματικός gentleman. Πολύ καλός άνθρωπος και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αξίζει να τον σεβαστεί ο κόσμος και να τον εμπιστευθεί στο παιχνίδι. Όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί το έχω κερδίσει ο ίδιος...» ήταν τα λόγια του Έμερι...

Κώστας Ζάλιαρης