Η Τότεναμ θέλει να κάνει δικό της με ρεκόρ τον Λο Σέλσο

Δυναμικά σκοπεύει να επιστρέψει στις μεταγραφές η Τότεναμ, που σύμφωνα με δημοσιεύματα έκανε πρόταση ρεκόρ (για τα δεδομένα της) στην Ρεάλ Μπέτις ώστε να αποκτήσει τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο!



Η Τότεναμ θέλει να κάνει δικό της με ρεκόρ τον Λο Σέλσο

Οι Spurs κινήθηκαν με το ίδιο ρόστερ φέτος και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και τον τελικό του Champions League, παίρνοντας παράλληλα για ακόμη μία φορά θέση στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο το δήλωσε... Θέλει πλάνο και μεταγραφές για να παραμείνει στην ομάδα, αφού δεν βλέπει ως πολύ μακρινό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο της ειδικά αν κατακτήσει το τρόπαιο με τα... μεγάλα αυτιά.

Έρχεται, λοιπόν, το «BBC» να ισχυριστεί πως η Τότεναμ έκανε πρόταση ύψους 53 εκατομμυρίων λιρών για ένα εκ τον μεγάλων ταλέντων της γενέτειρας του προπονητή της, Αργεντινή, του Τζιοβάνι Λο Σέλσο. Ο χαρισματικός μέσος αγωνίζεται στην Ευρώπη εδώ και δύο χρόνια, με την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει εντοπίσει το ταλέντο του και να τον φέρνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά στην συνέχεια να τον δανείζει στην Ρεάλ Μπέτις,

Η ισπανική ομάδα, έχοντας μείνει άκρως ευχαριστημένη με το... διαμάντι που είχε στα χέρια της, τον έκανε δικό της τον περασμένο Απρίλιο ενεργοποιώντας την σχετική ρήτρα που είχε (22 εκατομμύρια λίρες), με την Τότεναμ να έρχεται τώρα για να υπερδιπλασιάσει το ποσό, σκοπεύοντας να καταβάλει 53 εκατομμύρια λίρες. Αν πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή, θα είναι ρεκόρ για τον λονδρέζικο σύλλογο.