Άγνοια για Κράνιτσαρ στη Σάντερλαντ

Τον μάνατζερ του Νίκο Κράνιτσαρ έχρισε υπεύθυνο ο Στιβ Μπρους για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον παίκτη να βρίσκεται κοντά στη Σάντερλαντ. Ο τεχνικός των «μαυρόγατων» διέψευσε τα σενάρια περί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τονίζοντας πως το ρόστερ του συλλόγου τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει κανένα κενό.



Άγνοια για Κράνιτσαρ στη Σάντερλαντ

Ο Στιβ Μπρους έχει δηλώσει θαυμαστής των ποδοσφαιρικών χαρακτηριστικών του Νίκο Κράνιτσαρ, ωστόσο, υποστήριξε πως το φετινό καλοκαίρι δεν υπήρξε η παραμικρή κρούση από την ομάδα του στην Τότεναμ για τον Κροάτη άσο και όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει είναι απλά αποτέλεσμα των ισχυρισμών του εκπροσώπου του παίκτη.

«Δεν μπορώ να καταλάβω από πού προέρχονται όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Όπως έχω επισημάνει τις τελευταίες εβδομάδες, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις φετινές προσθήκες στο ρόστερ και ακόμη κι αν αυτή δεν αποκτήσουμε κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, δεν θα έχω κανένα παράπονο. Όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει για τη Σάντερλαντ και τον Κράνιτσαρ, είναι απλά αποτέλεσμα των ισχυρισμών του μάνατζέρ του και τίποτα περισσότερο» ανέφερε ο τεχνικός των «μαυρόγατων».