Αζάρ: «Όλα είναι στο χέρι των ομάδων...»

Ο Εντέν Αζάρ ανοίχτηκε για πρώτη φορά αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον και αυτό που έκανε σαφές είναι πως δική του πρόθεση είναι να κατακτήσει το Europa League με την Τσέλσι και ν' αποχωρήσει, εφόσον του το επιτρέψει ο λονδρέζικος σύλλογος...  



Αζάρ: «Όλα είναι στο χέρι των ομάδων...»

Ο Βέλγος αστέρας, έχει αποκλειστικό στόχο να οδηγήσει την ομάδα του στη μεγάλη επιτυχία του τελικού της Τετάρτης για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κι έπειτα ν' ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, λογικά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Θα δούμε, όλα είναι στο χέρι των ομάδων που εμπλέκονται σε αυτό... Έχουμε μπροστά μας έναν υπέροχο τελικό και δεν σκέφτομαι τώρα αν θα φύγω ή θα μείνω στην ομάδα» ανέφερε αρχικά ο Αζάρ, για να προσθέσει, αναφορικά με τις πιθανότητες να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Τσέλσι:

«Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Ένας χρόνος ακόμα είναι αρκετά μεγάλο διάστημα... Προς το παρόν θέλω να τ' αφήσω όλα στην άκρη. Σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο, έχουμε τον τελικό και μόλις τελειώσει κι αυτό, θα δούμε τι θα γίνει».

Πάντως, αυτό που θέλησε να ξεκαθαρίσει ήταν πως: «Δεν πρόκειται και δεν θα παίξω ποτέ σε άλλη αγγλική ομάδα. Είμαι μπλε»!

Κώστας Ζάλιαρης