Καλντούν Αλ Μουμπάρακ: «Δεν φοβόμαστε, έχουμε ξεκάθαρες απαντήσεις»

Βέβαιος πως η Μάντσεστερ Σίτι θα δικαιωθεί στη μεγάλη υπόθεση με το Financial Fair Play, εφόσον η τελική απόφαση παρθεί βάσει των δεδομένων που ισχύουν και τα οποία οφείλουν να λάβουν υπόψιν τους οι αρμόδιες Αρχές, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ. 



Καλντούν Αλ Μουμπάρακ: «Δεν φοβόμαστε, έχουμε ξεκάθαρες απαντήσεις»

Ο ισχυρός άνδρας των «πολιτών», θέλησε να τοποθετηθεί εκτενώς για την απειλή αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ και τους ελέγχους που πραγματοποιούνται στα οικονομικά του κλαμπ λόγω των υποψιών για επενδύσεις του Σεΐχη Μανσούρ μέσω εικονικών χορηγιών. 

«Είμαι άνετος για την υπόθεση. Σέβομαι τις αρμόδιες Αρχές που κάνουν τη δουλειά τους αλλά και τη διαδικασία κατά την οποία καλούμαστε να δώσουμε απαντήσεις. Έχουμε ήδη λειτουργήσει άκρως επαγγελματικά σε κάθε πτυχή.

Έχουμε ξεκάθαρες και ακέραιες απαντήσεις. Αν όλα κριθούν από τα δεδομένα, τότε θα δικαιωθούμε. Αλλιώς, αν η κρίση γίνει από διαφορετικά κριτήρια, τότε μιλάμε για κάτι πολύ διαφορετικό που θα συμβεί. Ευελπιστώ όλα να συμβούν με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν και ισχύουν.

Έχουμε περάσει ξανά κάτι αντίστοιχο με την UEFA, δεν είναι η πρώτη φορά. Θα κάνουμε τα απαραίτητα και σωστά βήματα, είμαστε αισιόδοξοι και σίγουροι για τις κινήσεις μας. Δεν ανησυχώ...» ήταν τα λόγια του Καλντούν Αλ Μουμπάρακ στο επίσημο κανάλι της Σίτι. 

Κώστας Ζάλιαρης