Το άφησε ανοιχτό για το μέλλον ο Ντε Λιχτ

Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο άφησε για το μέλλον του ο Ματάις Ντε Λιχτ, που τις προηγούμενες ώρες είχε βρεθεί πολύ κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.



Το άφησε ανοιχτό για το μέλλον ο Ντε Λιχτ

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού, αν όχι το πιο καυτό, παραμένει ο νεαρός αρχηγός του Άγιαξ, για τον οποίο τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Όσον αφορά τις αγγλικές ομάδες σε κάποιο σημείο γράφτηκε πως ο 19χρονος ενδιαφέρει την Λίβερπουλ, ωστόσο τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης δείχνουν να μην σκέφτονται καν αυτό το ενδεχόμενο. Εκεί που σίγουρα υπάρχει.. φωτιά είναι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον διεθνή Τύπο να παρουσιάζει τον Ντε Λιχτ ένα βήμα πριν το «Ολντ Τράφορντ», αν και πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν πίσω.

Ο ίδιος, πάντως, από την πλευρά του, είπε πως δεν ξέρει ακόμα που θα είναι τι νέα σεζόν, αν και έδειξε ζεστός για την Πρέμιερ Λιγκ.

«Πού βλέπω τον εαυτό μου; Προφανώς η Πρέμιερ Λιγκ έχει μεγάλο ανταγωνισμό, το ίδιο και η Ισπανία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτές οι δύο. Δεν ξέρω που θα με φέρει το μέλλον, οπότε θα δω πως θα πάει. Πρώτα πρέπει να παίξουμε δύο παιχνίδια και μετά από αυτό να δούμε τι θα ακολουθήσει», σχολίασε χαρακτηριστικά.