Ο ήρωας της Τρανμίρ έχει ονοματεπώνυμο: Κόνορ Τζένινγκς (video)

Είναι ο άνθρωπος που ταλαιπωρήθηκε – έναν χρόνο πριν- με την υγεία του. Τα κατάφερε όμως και έγινε… ήρωας στις τάξεις των οπαδών της Τρανμίρ, αφού η συμβολή του στις δύο back to back ανόδους της ομάδας ήταν καθοριστική!  



Ο ήρωας της Τρανμίρ έχει ονοματεπώνυμο: Κόνορ Τζένινγκς (video)

Ελάχιστοι τον γνώριζαν, οι περισσότεροι τον έμαθαν από το χθεσινό γκολ- ανόδου. Ο Κόνορ Τζένινγκς ήταν αυτός που χάρισε την… προαγωγή στην Τρανμίρ, βάζοντας για δεύτερη σερί χρονιά την σφραγίδα του στην άνοδο της ομάδας!

Έναν χρόνο και κάτι μέρες πριν, ο 27χρονος μέσος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υποψίες ότι πάσχει από μηνιγγίτιδα. Στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, όταν η ομάδα πάσχιζε να βγει στα πλέι οφ της National League και να διεκδικήσει την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, ο Τζένινγκς ήταν υποχρεωμένος να μπει στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε πολλές εξετάσεις.

Τελικά στις 3/05/2018 ο επιθετικός της Τρανμίρ πήρε εξιτήριο. Σε χρόνο ρεκόρ επανήλθε στην απαιτούμενη αγωνιστική κατάσταση και εν τέλει πρόλαβε να πάρει χρόνο συμμετοχής στον μεγάλο τελικό με την Μπόρχαμ, δίνοντας μάλιστα την καταλυτική ασίστ στο 81’ για το τελικό 2-1 της ομάδας του που την οδήγησε στη League 2!

Ήρωας από τότε… Έναν χρόνο μετά η ζωή τα έφερε έτσι ώστε και στην δεύτερη – back to back- συμμετοχή του σε πλέι οφ ανόδου- να βάλει ξανά την υπογραφή του. Με δικό του γκολ στο 119’ ο Τζένινγκς τιμώρησε την Νιούπορτ και χάρισε ακόμη μία πρόκριση στον σύλλογο!

Από του χρόνου θα τον βλέπουμε στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της League 1, όμως κάτι μας λέει ότι θα βρει ξανά έναν τρόπο για να συζητήσουμε το όνομά του…!

Δείτε το χθεσινό του γκολ που έκρινε την άνοδο: