Έκανε το... χατ-τρικ στα τρεμπλ η Σέλτικ! (vids)

Το τριπλό τρεμπλ σε διαδοχικές σεζόν πανηγυρίζει η Σέλτικ, που με τεράστια ανατροπή στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας επικράτησε 2-1 της Χαρτς, σαρώνοντας ξανά όλα τα τρόπαια στη χώρα!  



Έκανε το... χατ-τρικ στα τρεμπλ η Σέλτικ! (vids)

Η ομάδα του Νιλ Λένον, γι' ακόμα μια αγωνιστική περίοδο πήρε και τους τρεις τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις, απλά επιβεβαιώνοντας... ξανά και ξανά και ξανά πως είναι η απόλυτη κυρίαρχος στη σκωτσέζικη Πρέμιερ και η Ρέιντζερς έχει ακόμα πολλά να κάνει για να φτάσει στο επίπεδό της.

Το απόγευμα του Σαββάτου, στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στη Χαρτς, οι «καθολικοί» αν και βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ από το 52' με γκολ του Έντουαρντς που κατάφερε από την τακουνιά του Κλερ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Σοτ Μπέιν, αντέδρασαν και πρόλαβαν να φτάσουν στη νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Στο 62ο λεπτό ο Έντουαρντ εκτέλεσε εύστοχα ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μπόμπι Ζλάμαλ, για να τον «κρεμάσει» με λόμπα στο 82' και να ολοκληρώσει την ανατροπή για το 2-1 της Σέλτικ!

Ο σύλλογος της Γλασκώβης έφτασε στις 39 κατακτήσεις του Κυπέλλου Σκωτίας, ενώ, το γεγονός πως κυριαρχεί για τρίτη σερί σεζόν στον θεσμό, είναι επίδοση που προηγουμένως είχαν πετύχει οι Ρέιντζερς, Αμπερντίν, Κουίνς Παρκ και Vale of Leven.

Το τριπλό τρεμπλ, πάντως, δεν είχε επιτευχθεί ποτέ ξανά από κανέναν!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης