Μουρίνιο: «Θα είναι πολύ σκληρό για τον Κλοπ να χάσει και τρίτο τελικό...»

Για το ενδεχόμενο μιας τρίτης αποτυχημένης προσπάθειας του Γιούργκεν Κλοπ να φτάσει στην κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενόψει της αγγλικής «μάχης» της 1ης Ιούνη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.  



Μουρίνιο: «Θα είναι πολύ σκληρό για τον Κλοπ να χάσει και τρίτο τελικό...»

«Εάν ο Κλοπ κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για εκείνον. Εάν δεν το κάνει, τρεις αποτυχίες σε ισάριθμους τελικούς θα του προσθέσουν ακόμα περισσότερη πίεση και θα είναι πολύ σκληρό για τον ίδιο» είπε ο Πορτογάλος στο «Sky Sports News».

«Αυτή την στιγμή είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος και θα σκέφτεται μόνο το τι χρειάζεται να κάνει για να κερδίσει» πρόσθεσε ο δις κάτοχος της κούπας με τα «μεγάλα αυτιά», ο οποίος κατόρθωσε να κατακτήσει δυο τίτλους σε ισάριθμους τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, με την Πόρτο το 2004 και την Ίντερ το 2010.

«Το να είσαι προπονητής και να καταλαβαίνεις το τι είναι να παίζεις έναν τέτοιο τελικό, πιστεύω εμπεριέχει πάντα και μια αρνητική πλευρά, η οποία δεν είναι άλλη από το γεγονός πως μία από τις δύο ομάδες πρόκειται να ηττηθεί» απεφάνθη, ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερο το γεγονός πως και οι δύο ευρωπαϊκοί τίτλοι θα καταλήξουν σε αγγλικά χέρια.

Γιάννης Γατσούλης