Παρουσιάστηκε ο Πούλισιτς

Στην παρουσίαση του Κρίστιαν Πούλισιτς προχώρησε η Τσέλσι, με το νέο αστέρι της ομάδας να ποζάρει με τη νέα φανέλα του συλλόγου στο «Στάμφορντ Μπριτζ».



Παρουσιάστηκε ο Πούλισιτς

Ο 20χρονος Αμερικανός είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην οποία είχε συμφωνηθεί να παραμείνει έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Με το που άνοιξε το μεταγραφικό παράθυρο αποτέλεσε αυτομάτως παίκτη των «μπλε», των οποίων τις εγκαταστάσεις επισκέφτηκε στις αρχές της εβδομάδας. Μία ημέρα αργότερα παρέστη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όπου φόρεσε τη νέα φανέλα του συλλόγου. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι, ανέφερε: «Υπάρχουν τόσο πολύ καλοί παίκτες εδώ. Ανυπομονώ να παίξω με τον Καντέ. Είμαι ενθουσιασμένος που τον γνώρισα, τον αγαπώ ως ποδοσφαιριστή. Και αυτούς στην άμυνα επίσης, ο Ρούντιγκερ είναι ένας από αυτούς. Αισθάνομαι συναρπαστικά και είμαι τρομερά ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Υπενθυμίζεται πως η μεταγραφή του κόστισε 58 εκατομμύρια λίρες, καθώς επίσης πως ισχύει μεταγραφικό εμπάργκο για τον σύλλογο του Λονδίνου εκτός για ποδοσφαιριστές που είναι κάτω των 16 ετών.