Όλο το Μάντσεστερ... έγινε μπλε για τους θριαμβευτές (pics & vids)

Το απόγευμα της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι παρέα με τα τέσσερα τρόπαια που πανηγύρισαν φέτος και με τα οποία έγραψαν ιστορία, το γιόρτασαν με τον κόσμο τους στην πόλη σε μια φιέστα με την οποία... όλα έγιναν μπλε!  



Όλο το Μάντσεστερ... έγινε μπλε για τους θριαμβευτές (pics & vids)

Οι «πολίτες» έγραψαν ιστορία καθώς έγιναν η μοναδική αγγλική ομάδα στα χρονικά που καταφέρνει να κατακτήσει όλους τους τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις, στη φετινή συναρπαστική αγωνιστική περίοδο.

Community Shield, League Cup, πρωτάθλημα και Κύπελλο, όλα πήγαν στη Μάντσεστερ Σίτι και την καλοκουρδισμένη, καλοδουλεμένη και αμείλικτη ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη Σίτι.

Το απόγευμα της Δευτέρας όλα βάφτηκαν μπλε στο Μάντσεστερ στον εορτασμό με το ανοιχτό λεωφορείο στους δρόμους της πόλης αλλά και την ειδική σκηνή που στήθηκε για τους πανηγυρισμούς με χιλιάδες κόσμο από κάτω ν' αποθεώνει τους θριαμβευτές.

Μάλιστα, ο Βινσέν Κομπανί πήρε το λόγο και αποχαιρετώντας ξανά τους οπαδούς της Σίτι, έχοντας κλείσει τον κύκλο του στην ομάδα έπειτα από 11 χρόνια, είπε:

«Έπειτα από εκείνο το γκολ, ήξερα ότι είχε τελειώσει για εμένα. Ήξερα ότι δεν γινόταν να κάνω κάτι καλύτερο και ήταν ο καλύτερος τρόπος για ν' αποχαιρετήσω την ομάδα. Αισθάνομαι πως η ομάδα είναι απόλυτα έτοιμη να πετύχει ακόμα περισσότερα. Εγώ έχω κάνει τα πάντα, πραγματικά δεν έχω τίποτα άλλο να δώσω στη Σίτι, τα έχω δώσει όλα...».


 

 

Κώστας Ζάλιαρης