Ο Μπέιλ θα... κάθεται να παίζει γκολφ με τα λεφτά της Ρεάλ!

Στα άκρα φαίνεται πως φτάνει η σχέση του Γκάρεθ Μπέιλ με τον Ζινεντίν Ζιντάν και την Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ο Ουαλός φέρεται να δήλωσε πως έχει σκοπό να παραμείνει μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του, ακόμη κι αν σε αυτό δεν παίζει ποδόσφαιρο, αλλά... γκολφ!



Ο Μπέιλ θα... κάθεται να παίζει γκολφ με τα λεφτά της Ρεάλ!

Ο Μπέιλ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς της Ρεάλ με την Ρεάλ Μπέτις αλλά ο Ζιντάν δεν του έδωσε ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής, λέγοντας μάλιστα πως δεν θα τον περνούσε στο ματς ακόμη κι αν είχε τέταρτη αλλαγή!

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο Γάλλος δεν τον θέλει στο ρόστερ, κάτι που άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος λίγο αργότερα. «Δεν ξέρω εάν θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Εάν πιστεύω πως ένας παίκτης δεν ταιριάζει στην ομάδα μου πρέπει να κάνω αυτό που θα δουλέψει καλύτερα για την ομάδα. Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει αυτά που έχει κάνει ο Μπέιλ για την Ρεάλ, αλλά ως προπονητής ζω στο παρόν. Βασίστηκα σε άλλους ποδοσφαιριστές τις προηγούμενες εβδομάδες και εάν είχα τέταρτη αλλαγή δεν θα τον έβαζα. Παίρνω αυτές τις αποφάσεις όταν είναι σωστό να παρθούν και κάνω το καλύτερο για το σύνολο», ανέφερε ο Ζιντάν, ενώ κυκλοφορεί ατάκα του Μπέιλ κατά την οποία:

«Έχω συμβόλαιο για ακόμη μία τριετία. Εάν θέλουν να φύγω θα πρέπει να μου πληρώσουν 17 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Αλλιώς θα μείνω. Δεν με νοιάζει εάν δεν θα αγωνίζομαι, θα παίζω απλώς γκολφ»!

Γιώργος Σιάφας