Προτεραιότητα ένας επιθετικός…

Ο τεχνικός της Λίνκολν, Κρις Σάτον εδώ και αρκετό καιρό έχει θέσει σαν προτεραιότητα στα μεταγραφικά του πλάνα την απόκτηση ενός ικανού στράϊκερ.



Προτεραιότητα ένας επιθετικός…

Ο Σάτον πριν τελειώσει η σεζόν είχε ήδη αποκτήσει τους μέσους Καραγιόλ και Ο’ Κίφι καθώς και τον γκολκίπερ Ανιόν. Όμως από εδώ και πέρα, ο επιθετικός είναι το μοναδικό μέλημα, καθώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ντέϊβιντ Σομμά αποχώρησε καθώς έληξε ο δανεισμός του και επέστρεψε στην Λιντς. Ο Σομμά έκανε την διαφορά στην γραμμή κρούσης και ο Σάτον προσανατολίζεται να βρει κάτι με τα ίδια στοιχεία.

 

Σε δηλώσεις του, σε εφημερίδα του Λίνκολνσαϊρ, ο Σάτον τόνισε: «Ο Σομμά σκόραρε εννιά γκολ για εμάς στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν και έκανε την διαφορά. Αν τον είχαμε από την αρχή της σεζόν ίσως να διεκδικούσαμε και την άνοδο. Αν δει κανείς τις ομάδες που κέρδισαν την άνοδο, θα καταλάβουν. Έχουν τουλάχιστον ένα παίκτη που είναι ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ της σεζόν. Σίγουρα θα πρέπει να δαπανηθούν και περισσότερα χρήματα για τέτοιον παίκτη αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς».