Έξαλλος ο Γουαρδιόλα με ερώτηση για το Financial Fair Play και τις υπόνοιες χρηματισμού! (vid)

Έξω από τα ρούχα του βγήκε ο Πεπ Γουαρδιόλα, με ερώτηση που του έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, αναφορικά με τις κατηγορίες σε βάρος της ομάδας του για παραβίαση του Financial Fair Play, που μπορεί να επιφέρει ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Παράλληλα, αναρωτήθηκε αν τον υποπτεύεται κανείς για χρηματισμό εκτός του συμβολαίου του!  



Έξαλλος ο Γουαρδιόλα με ερώτηση για το Financial Fair Play και τις υπόνοιες χρηματισμού! (vid)

«Αξίζω μία τέτοια ερώτηση τη μέρα που κέρδισα; Αν έλαβα χρήματα για μία άλλη κατάσταση, εδώ, σήμερα; Τη μέρα που κέρδισα το τρεμπλ πήρα χρήματα;», ήταν η οργισμένη αντίδραση του Ισπανού τεχνικού προς τον δημοσιογράφο, ενώ στην συνέχεια φρόντισε να υπερασπιστεί το κλαμπ, δίνοντας τη δική του γνώμη, αναφορικά με το Financial Fair Play και αν οι κατηγορίες σε βάρος των «πολιτών» αμαύρωσαν την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων.

«Δεν είμαστε ένοχοι μέχρι να αποδειχθεί. Από τη διοίκηση, με έχουν ενημερώσει για τους λόγους που κατηγορούμαστε και τους εμπιστεύομαι. Μου λένε ότι ακολουθούμε τους κανόνες και τους πιστεύω. Η φετινή χρονιά ήταν μία από τις καλύτερες μου και κάναμε κάτι που δεν έχει κάνει ξανά καμία ομάδα».

Θανάσης Κρητικός