Χάνει τον τελικό Europa League και το Nations League ο Λόφτους-Τσικ!

Ο Άγγλος διεθνής χαφ τραυματίστηκε κατά την διάρκεια φιλικής αναμέτρησης της Τσέλσι με αντίπαλο την New England Revolution στην Βοστόνη και εκμηδενίζονται οι πιθανότητες να προλάβει τον τελικό του Europa League στο Μπακού, αλλά και την τελική φάση του Nations League.  



Χάνει τον τελικό Europa League και το Nations League ο Λόφτους-Τσικ!

Μόλις στο 20ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης με τους Αμερικανούς, ο 23χρονος μέσος αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο, σε μια πολύ άσχημη εξέλιξη του παιχνιδιού που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Την σοβαρότητα της κατάστασης καταδεικνύει ότι,, ο Άγγλος παίκτης αποχώρησε με πατερίτσες από το στάδιο...

Μεγάλη ανησυχία εξέφρασε ο Μάρκος Αλόνσο για τον τραυματισμό του συμπαίκτη του: «Πιστεύω ότι το ιατρικό επιτελείο δεν γνωρίζει ακόμα την έκταση της ζημιάς. Ο Λόφτους είχε μερικούς πόνους και δεν φαίνεται να είναι καλά για να είμαι ειλικρινής. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να επιστρέψει το συντομότερο».

Μάλιστα, πρόσθεσε:

«Μάλλον έχει να κάνει με τον αχίλλειο τένοντα γιατί βρισκόταν ολομόναχος όταν έπεσε κάτω. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι και είναι άσχημο να συμβαίνουν τραυματισμοί σε τέτοιου είδους παιχνίδια».

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έκανε κάποια δήλωση για το περιστατικό, ωστόσο δε έχει κρύψει εδώ και μέρες την δυσαρέσκειά του, για το λάθος timing που διοργανώθηκε αυτό το φιλικό. Το παιχνίδι διοργανώθηκε μεταξύ του Ρομάν Αμπράμοβιτς και του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της New England Revolution, Ρόμπερτ Κραφτ.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Ρώσος ιδιοκτήτης των «μπλε» παρακολούθησε από κοντά ματς της ομάδας του, μετά την μη ανανέωση της προσωπικής του visa για την παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Χρήστος Κατριμουστάκης