Πρόκριση – θρίλερ για Βίλα και ευκαιρία για Πρέμιερ! (vid)

Η Άστον Βίλα πέρασε στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου για την Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας 4-3 της Γουέστ Μπρομ στα πέναλτι (1-0 κ.α.) στον μεταξύ τους επαναληπτικό ημιτελικό! Οι «baggies» είχαν φέρει την κόντρα στα ίσια (είχαν ηττηθεί 2-1 στο πρώτο ματς), άντεξαν ακόμα κι όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο, αλλά «λύγισαν» στη διαδικασία από την άσπρη βούλα...  



Πρόκριση – θρίλερ για Βίλα και ευκαιρία για Πρέμιερ! (vid)

Η ομάδα τον Ντιν Σμιθ και Τζον Τέρι έχει πλέον μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφαία κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο, περιμένοντας πλέον τον νικητή του ζευγαριού Λιντς – Ντέρμπι Κάουντι, με τη μεταξύ τους ρεβάνς να πραγματοποιείται απόψε.

Στο «Χόθορνς», μια κεφαλιά του Κρεγκ Ντόουσον από μακρινή εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Μέισον Χόλγκεϊτ, έγραψε το 1-0 για τη Γουέστ Μπρομ που έφερε στα ίσια την κατάσταση μετά την ήττα που είχε υποστεί στο «Βίλα Παρκ» με το τελικό 2-1.

Ο Κρις Μπραντ στο 80' αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας το σύνολο του Σαν με παίκτη λιγότερο, η Βίλα δεν βρήκε λύση με το αριθμητικό πλεονέκτημα ούτε στον εναπομείναντα χρόνο, ούτε στο εξτρά ημίωρο, όμως τα κατάφερε στα πέναλτι.

Εκεί, ο πορτιέρε της Βίλα, Τζεντ Στιρ, απέκρουσε δυο φορές και ο Τάμι Έιμπραχαμ σκόραρε τελευταίος για τους «χωριάτες», οδηγώντας τους στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», τη Δευτέρα 27 του μηνός!