Ο Σκόμινα ο διαιτητής του τελικού του UCL ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ!

Ο Νταμίρ Σκόμινα θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ, με τους «κόκκινους» να μην έχουν το καλύτερο παρελθόν με τον Σλοβένο ρέφερι.



Ο Σκόμινα ο διαιτητής του τελικού του UCL ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ!

Δεύτερη φορά για τον Σκόμινα που θα σφυρίξει σε αγώνα της Λίβερπουλ, μετά τη νίκη των «κόκκινων» με σκορ 1-0 επί της Νάπολι στο «Άνφιλντ», που έβαλε και ένα τέλος σε ένα πολύ αρνητικό σερί που είχε η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ σε τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια με εκείνον διαιτητή.

Στην πρώτη τους συνάντηση η Λίβερπουλ του Ράφα Μπενίτεθ είχε ηττηθεί 2-1 σε εντός με την Φιορεντίνα για το UCL, την δεύτερη με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη όπου με τον Μπρένταν Ρότζερς προπονητή ηττήθηκε 1-0 και έμεινε εκτός συνέχειας Europa League στα πέναλτι, την τρίτη στην έδρα της Βιγιαρεάλ στον πρώτο ημιτελικό του 2016 στο UEL όπου με τον Γιούργκεν Κλοπ οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν 1-0 (αν και πέρασαν στον τελικό) και τέταρτη και τελευταία στην έδρα της Ρόμα πέρυσι, με την Λίβερπουλ να χάνει 4-2 αλλά να προκρίνεται και σε αυτήν την περίπτωση στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης (UCL).

Δεν έχει διαιτητεύσει ποτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ σε αγώνα της Τότεναμ.

Πρώτοι βοηθοί του Σκόμινα θα είναι οι επίσης Σλοβένοι Γιούρε Πραπρότνικ και Ρόμπερτ Βούκαν, ενώ τέταρτος θα είναι ο Χοσέ Ματέου Λαόθ