Ποτσετίνο: «Έγιναν πολλά στα 5 χρόνια, πλέον είμαστε άλλο κλαμπ... » (vid)

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έκανε μια πραγματική εξομολόγηση στον Γκάρι Λίνεκερ για το επίπεδο στο οποίο έχει φτάσει πλέον η Τότεναμ με εκείνον στην τεχνική ηγεσία. «Είχαμε πολλά να κάνουμε στα πέντε χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα και πλέον πρέπει να έχουμε αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Είμαστε μια παντελώς διαφορετική ομάδα» ανέφερε.  



Ποτσετίνο: «Έγιναν πολλά στα 5 χρόνια, πλέον είμαστε άλλο κλαμπ... » (vid)

Διαβάστε την ειλικρινή αναφορά του στα όσα πέρασε μέχρι και σήμερα στη θητεία του στα «σπιρούνια»:

«Όταν ήρθα εδώ με το επιτελείο μου, ήταν να κλείσουμε τη διαφορά από την τετράδα. Η αυτοπεποίθηση ήταν αρκετά χαμηλά. Έπρεπε να το διορθώσουμε αυτό και να επαναφέρουμε την περηφάνια. Να λέει ο κόσμος ότι “είμαστε Τότεναμ”. Το κλαμπ είχε μεγάλους παίκτες, όμως δεν ήταν μια ομάδα που να πιστεύει ότι μπορούσε να πάρει μεγάλες νίκες ή να παίξει σε ημιτελικό ή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλέον, έχουμε την πίστη. Πίστη, εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και δουλειά. Αυτά τα τρία στοιχεία μας έχουν φέρει εδώ που είμαστε.

Είμαστε πολύ κοντά στο όνειρο, στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρέπει να επικεντρωθούμε πλέον μόνο στη νίκη.

Τα τελευταία χρόνια είχαμε επικεντρωθεί στο να κλείσουμε την ψαλίδα από την τετράδα. Να τερματίσουμε πάνω από την Άρσεναλ. Να τελειώσουμε το προπονητικό. Να χτίσουμε το νέο γήπεδο. Έχουν συμβεί πολλά τα τελευταία πέντε χρόνια. Πλέον, σας διαβεβαιώ είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα. Ένα διαφορετικό κλαμπ...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης