L' Equipe: Στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Αζάρ!

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Εντέν Αζάρ, που θα αποτελέσει και επισήμως «Μαδριλένο» μετά τον τελικό του Europa League, όπως μεταδίδει η «L'Equipe»!



L' Equipe: Στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Αζάρ!

Τέλος στο άγχος των οπαδών της Τσέλσι και της Ρεάλ επιδιώκει να βάλει το δημοφιλέστερο αθλητικό Μέσο της Γαλλίας, το οποίο ισχυρίζεται πως οι δύο πλευρές έχουν δώσει ήδη τα χέρια (προφανώς με την σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή) για deal το οποίο θα ισχύσει μετά το τελευταίο ματς των «μπλε» στην σεζόν, τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Άρσεναλ στα τέλη του μήνα.

Συγκεκριμένα, η «L' Equipe» ισχυρίζεται -μετά και τις πολύ πρόσφατες δηλώσεις του Αζάρ- πως η συμφωνία επετεύχθη αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, ωστόσο δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμη ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που ισχύει στα μεταγραφικά της Τσέλσι (εμπάργκο) αλλά και του ότι η αγωνιστική περίοδος τρέχει ακόμη στο Λονδίνο και ενδεχομένως αποπροσανατολίσει την ομάδα από τον μεγάλο της στόχο. Αν και λογικά τα αποδυτήρια το γνωρίζουν ήδη...

Μεγάλο κέρδος για την Τσέλσι είναι το γεγονός ότι θα εισπράξει περίπου 100 εκατομμύρια για τον Αζάρ, ποσό τρελό αν αναλογιστεί κανείς ότι το συμβόλαιό του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έληγε σε έναν χρόνο.

Γιώργος Σιάφας