Σπουδαία ανατροπή και προβάδισμα για τελικό η Άστον Βίλα!

Αν και έκανε κάκιστο πρώτο ημίχρονο, η Άστον Βίλα επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Γουέστ Μπρομ στον πρώτο ημιτελικό τους για τα πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ και έχει το πάνω χέρι για τον τελικό που δίνει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.



Σπουδαία ανατροπή και προβάδισμα για τελικό η Άστον Βίλα!

Ένα απίστευτο μεσημέρι έζησαν στο γήπεδο της ομάδας τους οι οπαδοί των «χωριατών», που είδαν το σύνολο του Ντιν Σμιθ να γυρνάει τούμπα το ματς παρά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο.

Το σκορ είχε ανοίξει μόλις από το πρώτο τέταρτο, με τον Ντουάιτ Γκέιλ να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας και να κάνει ατομικό ρεκόρ τερμάτων στην Football League (24 σε μια σεζόν), ωστόσο το δεύτερο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στην Βίλα από ένα σημείο και μετά. Η ανατροπή ΄ξηρθε μόλις σε τέσσερα λεπτά από γκολ του Χούριχεϊν σε open play και του Τάμι Έιμπραχαμ από το σημείο του πέναλτι λίγο αργότερα.

Στο τέλος ο Γκέιλ αποβλήθηκε και η Γουέστ Μπρομ θα μπορούσε να είχε δεχθεί ακόμη ένα γκολ που θα έκανε εξαιρετικά δύσκολη την ρεβάνς στο γήπεδό της. Η ρεβάνς έχει οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη (14/05).

Γιώργος Σιάφας