H Γιουνάιτεντ δεν πήρε τον Ντε Λιχτ επειδή… θα πάχαινε!

Είναι από τις ιστορίες που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις, γιατί εάν το κάνεις – στο τέλος θα βρεθείς να… χτυπάς το κεφάλι σου. Όπως αποκαλύπτει η «Mirror», ο Ματάις Ντε Λιχτ θα μπορούσε τώρα να φορά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν πίσω επειδή τους… προειδοποίησαν ότι ο Ολλανδός αμυντικός σύντομα θα παχύνει και θα «πέσει» αγωνιστικά!  



H Γιουνάιτεντ δεν πήρε τον Ντε Λιχτ επειδή… θα πάχαινε!

Συγκεκριμένα τον παίκτη είχε αναλάβει να παρακολουθήσει πέρυσι ο σκάουτερ της Γιουνάιτεντ, Μαρσέλ Μπουτ. Πρόκειται για το «μάτι» του Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος έμεινε στην ομάδα παρά την αποχώρηση του Ολλανδού τεχνικού.

Πέρυσι το καλοκαίρι, λοιπόν, ο Μπουτ πήγε να δει για λογαριασμό του Μουρίνιο τον αμυντικό του Άγιαξ και επέστρεψε με τις εξής σημειώσεις: Εξαιρετικός και δυναμικός αμυντικός, όμως… επιρρεπής στο πάχος, αφού ο πατέρας του ήταν υπέρβαρος και ο ίδιος είχε την τάση να παχαίνει γρήγορα!

Θεώρησε δηλαδή ο Μπουτ (και αυτό είπε σύμφωνα με την Mirror) ότι τα επόμενα χρόνια ο Ντε Λιχτ δεν θα είναι ο παίκτης του σήμερα και έτσι αποφασίστηκε να μην γίνει προσέγγιση στον Άγιαξ!

Ο υπέρτατος… κουβάς δηλαδή, αφού μιλάμε για το πιο Hot όνομα των τελευταίων εβδομάδων και μεταγραφικό στόχο ΟΛΩΝ των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.