Κλοπ: «Από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του ποδοσφαίρου...»!

Για τον Γιούργκεν Κλοπ δεν ήταν απλά... έπος, αλλά μια από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ παραδέχτηκε ότι υπάρχει ενθουσιασμός μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως παράλληλα ξεκαθάρισε πως άπαντες στην ομάδα έχουν το μυαλό τους στη Γουλβς!  



Κλοπ: «Από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του ποδοσφαίρου...»!

Οι «κόκκινοι» δίνουν το τελευταίο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα και ευελπιστούν σε απώλεια βαθμών της Μάντσεστερ Σίτι- και νίκη δική τους- για να πανηγυρίσουν τον τίτλο. Οι πιθανότητες μπορεί να μην είναι με το μέρος τους όμως ο Κλοπ ξεκαθάρισε πως θα αντιμετωπίσει τη Γουλβς με την πρέπουσα σοβαρότητα.

«Πρόκειται για μία πρόκληση, λίγες μέρες μετά από αυτή την τρομερή εβδομάδα. Δεχτήκαμε πολλά μηνύματα, όμως κανείς δεν μίλησε για το παιχνίδι του σαββατοκύριακου. «Παίξατε απίστευτα», «ευχόμαστε τα καλύτερα, τώρα θα καταφέρουμε»... Δεν ξεχνάμε, όμως, ότι παίζουμε με τη Γουλβς. Εκεί θα εστιάσουμε και τέλος», τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε:

«Το κατόρθωμα της Τρίτης ήταν τρομερό! Αδιαμφισβήτητα μιλάμε για μια από τις κορυφαίες στιγμές της ποδοσφαιρικής ιστορίας, όχι μόνο της Λίβερπουλ. Όσον αφορά το παιχνίδι του πρωταθλήματος, θα πρέπει να είμαστε αρκετά αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Αυτό ειναι το σημαντικό όταν παίζεις ποδόσφαιρο.

Η Γουλβς, όμως, θα θέλει να δείξει ότι δεν είναι απλά... επισκέπτες και πως είναι μια πραγματικά καλή ομάδα. Το σέβομαι πολύ αυτό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».