Συνεχίζει με τον Φίλαν ο Σόλσκιερ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ!

Θετική ήταν η απάντηση του πρώην βοηθού του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Μάικ Φίλαν, στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έγινε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να παραμείνει στον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων» για άλλα τρία χρόνια.  



Συνεχίζει με τον Φίλαν ο Σόλσκιερ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ!

Ο Φίλαν, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με αυτό των επιτυχιών στο πλάι του σπουδαιότερου προπονητή των «Κόκκινων Διαβόλων», Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αν και αρχικά φημολογούταν ότι θα καταλάμβανε θέση τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, τελικά συμφώνησε να συνεχίσει ως βοηθός του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μετά την φυγή του από το τεχνικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2013 μαζί με τον Σερ Άλεξ, διετέλεσε για μικρό χρονικό διάστημα ως προπονητής σε Νόριτς και Χαλ, κερδίζοντας μάλιστα τον Αύγουστο του 2016 τον τίτλο του καλύτερου προπονητή του μήνα.

«Πιστεύω ότι είναι φανταστικός στη δουλειά του ως βοηθός προπονητή και είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά συμφώνησε να παραμείνει» είπε ο Σόλσκιερ, ο οποίος είχε ζητήσει την πρόσληψη του 56χρονου Άγγλου από τον Δεκέμβιο, όταν και ανέλαβε τα ηνία της ομάδος.

«Έχω βρεθεί υπό τις οδηγίες του (Μάικ Φίλαν) και ξέρω ότι οι γνώσεις του, η εμπειρία του και η φυσιογνωμία του είναι μοναδικές για τον σύλλογο. Οι παίκτες τον σέβονται και γνωρίζουν τι έχει καταφέρει στην καριέρα του» συμπλήρωσε ο 46χρονος τεχνικός των «Κόκκινων Διαβόλων» απόλυτα ικανοποιημένος από την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Γιάννης Γατσούλης