Κάπως έτσι γράφεται ένα έπος (Highlights)

Έδρα, παίκτες μεγάλης ποιότητας και μυαλό προσηλωμένο στον στόχο είναι κάποια βασικά από τα «συστατικά» που πρέπει να έχει μια ομάδα για να γράψει ένα έπος σαν αυτό που έγραψε η Λίβερπουλ το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι λίγες ώρες που έχουν περάσει από την μεγάλη ανατροπή δεν είναι αρκετές για να κάνουν το πανηγυρικό κλίμα να... ξεθυμάνει, με τον κόσμο των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ να γιορτάζει και στα social media για τον δεύτερο συνεχόμενο τελικό στο Champions League. Θυμηθείτε πως γράφτηκε το νέο έπος της Λίβερπουλ.



Κάπως έτσι γράφεται ένα έπος (Highlights)

Το γρήγορο γκολ, η κακή ημέρα που βρέθηκαν οι «μπλαουγκράνα» στην επίθεση -ειδικά στα τελειώματα των φάσεων- και η δύναμη του «Άνφιλντ» έδωσε στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ό,τι χρειαζόταν για να σκοράρει έξυπνα μετά την επιστροφή των ομάδων από τα αποδυτήρια και να πάρει το πρώτο από τα δύο εισιτήρια για το τελευταίο παιχνίδι της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ειδικά μετά το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ ο κόσμος από την εξέδρα άρχισε να δίνει κι αυτός ακόμη περισσότερη ώθηση, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν μπροστά στο ΚΟΡ άλλες δύο φορές για να βάλουν... φωτιά στην πόλη. Τεράστιο ρόλο στην ανατροπή έπαιξε το γεγονός πως οι παίκτες του Κλοπ ήταν πολύ πρόθυμοι να διορθώσουν αμέσως τα λάθη τους, με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και τον Τσερντάν Σακίρι να αποτελούν δύο δυνατά παραδείγματα έχοντας συμμετοχή και στα γκολ.

Ειδικά ο πρώτος απέδειξε πως για την ηλικία του έχει πολύ μεγάλο... τσαμπουκά, αλλά πως κυρίως έχει την οξυδέρκεια και την διορατικότητα να δημιουργεί συνεχώς επικίνδυνες φάσεις για την ομάδα του. Τρανό παράδειγμα η σέντρα του στο τέταρτο γκολ της Λίβερπουλ, όταν με... μισό μάτι βλέπει αμαρκάριστο τον Ντιβόκ Οριγκί και σπεύδει να γυρίσει στο κόρνερ για να τον τροφοδοτήσει σε σημείο που δεν θα μπορούσε να αστοχήσει.

Κάπως έτσι γράφεται ένα έπος...