Κλοπ: «Θα μας λείψουν οι κορυφαίοι σκόρερ, αλλά...»

Ο Κλοπ αντιλαμβάνεται τις τεράστιες δυσκολίες με τις οποίες η Λίβερπουλ θα παίξει τον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα στο «Άνφιλντ», όμως, τόνισε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Αρκεί, βέβαια, οι παίκτες του να σκοράρουν σε κάθε ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί...  



Κλοπ: «Θα μας λείψουν οι κορυφαίοι σκόρερ, αλλά...»

Από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε και η απουσία του Μοχάμεντ Σαλάχ μετά τη διάσειση που υπέστη το Σάββατο στο Νιούκαστλ και με δεδομένο πως έχει βγει νοκ-άουτ και ο Φιρμίνο, η αποστολή των «κόκκινων» με το εις βάρος τους 3-0 από το πρώτο παιχνίδι στο «Καμπ Νόου» έχει... απροσπέλαστα εμπόδια.

Ο Κλοπ, στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, ανέφερε:

«Στο ποδόσφαιρο πάντοτε έχεις ευκαιρίες, όμως, αυτές που θα μας παρουσιαστούν, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε και να σκοράρουμε. Θα μας λείψουν δυο από τους καλύτερους επιθετικούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο και ξέρουμε ότι πρέπει να πετύχουμε τέσσερα γκολ σε 90 λεπτά. Θέλουμε, όμως, να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε για την παρουσία μας στο Champions League.

Αν δεν πετύχουμε, τουλάχιστον ας αποτύχουμε με τον καλύτερο τρόπο. Θα πρέπει και οι οπαδοί μας να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα με την οποία θα τιμήσουμε το ωραίο ποδόσφαιρο με ωραίο ποδόσφαιρο. Οπότε δεν είναι απαραίτητα αδύνατο...».

Κώστας Ζάλιαρης