Το βίντεο της Άρσεναλ με το παιδί από το Caerphilly που έγινε θρύλος της Άρσεναλ... (vid)

Ο Άαρον Ράμσεϊ αποχαιρέτησε βουρκωμένος την Άρσεναλ και τον κόσμο της ομάδας, πέρασε τις τελευταίες του στιγμές στο «Έμιρεϊτς» και ετοιμάζεται πλέον για νέες ποδοσφαιρικές περιπέτειες επί ιταλικού εδάφους. Οι «κανονιέρηδες» ετοίμασαν ένα υπέροχο βίντεο για το παιδί εκείνο που φόρεσε τη φανέλα του κλαμπ στα 17 του κι έμελλε να γίνει θρύλος...  



Το βίντεο της Άρσεναλ με το παιδί από το Caerphilly που έγινε θρύλος της Άρσεναλ... (vid)

Έπειτα από 369 συμμετοχές, 64 γκολ και 62 ασίστ, με πρώτη εμφάνιση πίσω στον Αύγουστο του 2008, ο Άαρον Ράμσεϊ κλείνει το τεράστιο κεφάλαιο της καριέρας του με την Άρσεναλ και πλέον θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Γιουβέντους.

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του με το λονδρέζικο κλαμπ όντας παιδάκι 17 ετών και 231 ημερών, έφτασε να έχει στη συλλογή του 3 Κύπελλα Αγγλίας με την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και από την οποία αποχωρεί έχοντας να θυμάται τεράστιες στιγμές.

Ο Ουαλός μέσος, πολύ θα ήθελε να φύγει με καλύτερες συνθήκες, αγωνιζόμενος μπροστά στο κοινό της ομάδας, όμως, ο τραυματισμός του στον επαναληπτικό προημιτελικό με τη Νάπολι στο Γιουρόπα Λιγκ δεν το επέτρεψε.

Η Άρσεναλ, του ετοίμασε ένα υπέροχο βίντεο, για να του θυμίσει πως πήγε στον σύλλογο σαν παιδί από το Caerphilly και αποχωρεί έχοντας γράψει ιστορία...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης