Στο Europa League η Γιουνάιτεντ... (video)

Άξια της μοίρας της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η ομάδα του Σόλσκιερ παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της Χάντερσφιλντ και μηδένισε τις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον ΜακΤόμινεϊ (8’) πριν δεχτούν... αστείο γκολ από τον Μπενζά με τη συμπλήρωση μιας ώρας.



Στο Europa League η Γιουνάιτεντ... (video)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν στην έκτη θέση με 66 βαθμούς και δεν προλαβαίνουν την τέταρτη Τότεναμ, η οποία μετρά 70 βαθμούς μια αγωνιστική πριν το τέλος.

Το ματς

Η Γιουνάιτεντ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη αξιόλογη στιγμή του παιχνιδιού. Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την αντίπαλη περιοχή και εξαπέλυσε αριστερό σουτ το οποίο εξουδετέρωσε τον Λεσλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατάφεραν ωστόσο να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και οι γηπεδούχοι άρχισαν να απειλούν με τους Πρίτσαρτ (30’, 41’) και Γκραντ (39’), τα τελειώματα των οποίων σταμάτησαν στους Ντε Χέα και Λίντελοφ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σόλσκιερ συνέχισε να παρουσιάζει το ίδιο νωχελικό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να δεχτεί στο 60ο λεπτό ένα απαράδεκτο γκολ για το επίπεδο της Premier League.

Ο Μάτα εκτελεί κόρνερ, η μπάλα φτάνει στα χέρια του Λεσλ και ο Γερμανός τερματοφύλακας χρίζεται ασίστμαν με βολέ στον Μπενζά, με τον τελευταίο να ισοφαρίζει από θέση τετ-α-τετ σε 1-1.

Παρά τις όποιες προσπάθειες, το σκορ παρέμεινε σε αυτά τα επίπεδα ως το τέλος, με τη Γιουνάιτεντ να παραδίδει τα όπλα για την μάχη της τετράδας απέναντι στην εδώ και καιρό υποβιβασμένη Χάντερσφιλντ.

Τα στιγμιότυπα

Οι συνθέσεις

Χάντερσφιλντ: Λεσλ, Κονγκολό, Σίντλερ, Μπακούνα, Ντουρμ (46’ Σμιθ), Χογκ, Μόι, Λέβε, Μπενζά (90+1’ Ντιακαμπί), Πρίτσαρτ, Αχέρν-Γκραντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Λίντελοφ (83’ Νταλότ), Γιανγκ, Σο, Μάτιτς (53’ Ερέρα), ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Μάτα, Σάντσεζ (54’ Τσονγκ), Ράσφορντ

Σκόρερς

8’ ΜακΤόμινεϊ, 60’ Μπενζά

Διαιτητής

Λι Μέισον

Γήπεδο

Kriklees Stadium

Γιάννης Τζιουμακλής