Όλα καλά με Σαλάχ, δεν παίζει με Μπαρτσελόνα ο Φιρμίνο (vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν είχε τελικά κάτι σοβαρό μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι, στη νίκη (3-2) της Λίβερπουλ επί της Νιούκαστλ στο «St. James' Park». Παρ' όλα αυτά, αυτή τη στιγμή θεωρείται αμφίβολος για την αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα την προσεχή Τρίτη στο «Άνφιλντ». Νοκ-άουτ από τον επαναληπτικό με τους Καταλανούς ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. 



Όλα καλά με Σαλάχ, δεν παίζει με Μπαρτσελόνα ο Φιρμίνο (vid)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, τραυματίστηκε στο κεφάλι έπειτα από έξοδο του Ντουμπράβκα και αντικαταστάθηκε, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο. 

Βέβαια, στ' αποδυτήρια του St. James' Park, ήταν απολύτως καλά και είδε τους συμπαίκτες του να φτάνουν στη νίκη με το τελικό 3-2, παρακολουθώντας το υπόλοιπο της αναμέτρησης με τις «καρακάξες» από την τηλεόραση. 

Το θετικό είναι πως δεν χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο κι έδειχνε σε αρκετά καλή κατάσταση, αν και αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να μιλήσουν με σιγουριά στη Λίβερπουλ για παρουσία του «Φαραώ» στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπαρτσελόνα, το βράδυ της Τρίτης στο «Άνφιλντ». 

Όσον αφορά τον Ρομπέρτο Φιρμίνο που έχασε το ματς του Σαββάτου, δεν θα είναι έτοιμος ούτε για το παιχνίδι με τους «μπλαουγκράνα» και πλέον θα επιστρέψει στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ, απέναντι στη Γουλβς...

 

Κώστας Ζάλιαρης