Νιούκαστλ-Λίβερπουλ 1-2 (Ημίχρονο)

Με σκορ 2-1 προηγείται η Λίβερπουλ της Νιούκαστλ στα πρώτα 45 λεπτά του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Φαν Ντάικ (13’) και Σαλάχ (28’) τα γκολ των «reds», ισοφάρισαν προσωρινά με τον Άτσου στο 20’ οι γηπεδούχοι.



Νιούκαστλ-Λίβερπουλ 1-2 (Ημίχρονο)

Η Λίβερπουλ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη αξιόλογη στιγμή του παιχνιδιού. Η εκτέλεση κόρνερ του Αλεξάντερ-Άρνολτν εξέθεσε την άμυνα του Ράφα Μπενίτεθ και ο Ολλανδός αμυντικός άνοιξε ανενόχλητος το σκορ με καρφωτή κεφαλιά στο 13ο λεπτό.

Οι «καρακάξες» απάντησαν επτά λεπτά αργότερα (20’). Ο Ρίτσι βρέθηκε μόνος του στην αριστερή πλευρά του γηπέδου, σέντραρε στον Ροντόν και το πλασέ του τελευταίου σταμάτησε με το χέρι ο Αλεξάντερ-Άρνολντ πάνω στην γραμμή της εστίας. Η φάση όμως συνεχίστηκε και ο Άτσου που ακολουθούσε ισοφάρισε προ κενής εστίας σε 1-1.

Στο 26ο λεπτό ο Πέρεθ σημάδεψε το δοκάρι του Άλισον αλλά δύο λεπτά αργότερα η Λίβερπουλ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ συνεργάστηκε με τον Στάριτζ στην πλάγια γραμμή και η σέντρα του πρώτου επέτρεψε στον Σαλάχ να βρει όσο χρειαζόταν την μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα του Ντουμπράφκα για το 2-1.

Οι συνθέσεις

Νιούκαστλ: Ντουμπράφκα, Λασέλς, Σαρ, Ντάμετ, Μανκίγιο, Ρίτσι, Κι, Χέιντεν, Ατσού, Πέρεθ, Ροντόν

Λίβερπουλ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Μανέ, Στάριτζ

Γιάννης Τζιουμακλής