Όσο μπορεί, ελπίζει στην Ευρώπη η Έβερτον

Στο... άψε - σβήσε τελείωσε η Έβερτον την αναμέτρηση με τη Μπέρνλι στο «Γκούντισον Παρκ», το βράδυ της Παρασκευής, επικρατώντας με σκορ 2-0 για να διατηρηθεί σε τροχιά διεκδίκησης της 7ης θέσης που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ...



Όσο μπορεί, ελπίζει στην Ευρώπη η Έβερτον

Ο Μάρκο Σίλβα είδε την ομάδα του να πετυχαίνει δυο γκολ από το πρώτο ημίχρονο και να τελειώνει άμεσα τη σεμνή τελετή, στο ματς απέναντι στους «clarets». 

Με την ομάδα του Σον Ντάις να μη διατρέχει κανέναν κίνδυνο και να προέρχεται από τρομερά δύσκολη ήττα (1-0) από τη Μάντσεστερ Σίτι, τα «ζαχαρωτά» έκαναν όλη τη δουλειά μέσα σε τρία λεπτά. 

Αρχικά, η προσπάθεια του Ριτσάρλισον κόντραρε στον Μπεν Μι και χρεώθηκε αυτογκόλ για το 1-0 υπέρ του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, ενώ, ήρθε και το τελικό 2-0 λίγο αργότερα, στο 20ο λεπτό, με τον Κόουλμαν να βρίσκει εύκολα δίχτυα από κοντινή απόσταση. 

Πλέον, η Έβερτον συνεχίζει το κυνήγι της 7ης θέσης, αφού μπορεί υπό προϋποθέσεις να βγάλει στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Αν η Μάντσεστερ Σίτι πάρει το Κύπελλο απέναντι στη Γουότφορντ, το 7ο σκαλί δίνει ευρωπαϊκό «εισιτήριο», το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χέρια της Γουλβς. Και οι «λύκοι» από την πλευρά τους θα κάνουν το παν για να μην το χάσουν...