Οζίλ: «Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο και θέλω να μείνω» (vid)

Αποφασισμένος να εξαντλήσει τα δύο χρόνια που απομένουν στο συμβόλαιό του με την Άρσεναλ είναι ο Μεσούτ Οζίλ, παρά το γεγονός ότι πλέον παίρνει πολύ λιγότερα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του από τον προπονητή του, Ουνάι Έμερι.  



Οζίλ: «Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο και θέλω να μείνω» (vid)

Ο 30χρονος Γερμανός, είναι ο πιο καλά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής των «κανονιέρηδων» και οι 350.000 λίρες που έχει λαμβάνειν την εβδομάδα, ίσως αναγκάσουν την λονδρέζικη ομάδα να τον θέσει προς πώληση το ερχόμενο καλοκαίρι, προς εξοικονόμηση χρημάτων για την αναστήλωση του ρόστερ.

Αν και ο ίδιος αναγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν για να παραμείνει στον σύλλογο, παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ, λέγοντας, όμως, πως η τελική απόφαση ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα του.

«Έχω ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιό μου και θέλω να παραμείνω στο σύλλογο» αποκρίθηκε ο Οζίλ, που επίσης, διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει προσωπικές διαφορές με τον Ουνάι Έμερι, μιας και από την αρχή της χρονιάς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ισπανού τεχνικού του:

«Αν και υπάρχουν αυτές οι φήμες, όλοι εντός της ομάδας ξέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

 

 

Γιάννης Γατσούλης