Κλοπ: «Δεν ξέρω αν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα απ' ότι το κάναμε... »

Το 3-0 από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου», έχει φέρει την Λίβερπουλ με την πλάτη στο τοίχο για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Άνφιλντ», με τον Γιούργκεν Κλοπ να δηλώνει πως δεν γνωρίζει αν η ομάδα του μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα από ότι ήδη έκανε...  



Κλοπ: «Δεν ξέρω αν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα απ' ότι το κάναμε... »

«Σκόραραν τρεις φορές και εμείς καμία. Με τον τρόπο που επιτίθεται η Μπαρτσελόνα δεν μας βοηθάει. Δεν είναι η στιγμή να λέμε μεγάλα λόγια, τι θα έπρεπε να γίνει και τι όχι. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος από την ομάδα μου, αλλά το σκορ δεν αλλάζει» αποκρίθηκε ο Γερμανός προπονητής αμέσως μετά το ματς της Βαρκελώνης.

Αν και η Λίβερπουλ είχε κατοχή και παρήγαγε ευκαιρίες, φτάνοντας κοντά δεν κατόρθωσε να πετύχει έστω ένα γκολ, που σύμφωνα με τον 51χρονο τεχνικό, θα έκανε την ρεβάνς πολύ διαφορετική: «Προφανώς η σεζόν θα κριθεί επιτυχημένη ή όχι στις λεπτομέρειες. Ένα 3-1 αντί για 3-0 θα ήταν πολύ διαφορετικό για εμάς, αλλά αυτό δεν αλλάζει τώρα».

Παρά την απογοήτευση που επικρατεί στο κόκκινο «στρατόπεδο», ο Κλοπ θέλει να κρατήσει και τα θετικά στοιχεία από αυτόν τον αγώνα. «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι αυτή την στιγμή, αλλά θα έχω την ευκαιρία να εξηγήσω στα παιδιά πόσο σημαντικό ήταν αυτό το αποτέλεσμα για την εξέλιξή μας. Πραγματικά πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη εμφάνισή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ». 

Γιάννης Γατσούλης