Επιβεβαίωση από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για την Τσέλσι!

Ο πιο πλούσιος Βρετανός, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο άνθρωπος του οποίου η περιουσία υπολογίζεται στα 21 δισεκατομμύρια, για πρώτη φορά επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τις μετοχές της Τσέλσι, ξεκαθαρίζοντας πως: «ποτέ μη λες ποτέ, δεν ξέρω που θα καταλήξουν όλες αυτές οι κουβέντες...»!



Επιβεβαίωση από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για την Τσέλσι!

Ο Τζιμ Ράτκλιφ βρέθηκε την Τετάρτη στο Yorkshire Dales για τα εγκαίνια του Team INEOS έπειτα από την ανάληψη του τμήματος επαγγελματικού ποδηλατισμού. 

Επιβεβαίωσε πως πέρυσι είχε φιλοξενηθεί στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι, κάτι που όταν είχε συμβεί το είχε διαψεύσει σε πρώτο βαθμό, ενώ, όταν πλέον πιέστηκε από το BBC για να μιλήσει για την Τσέλσι, αρκέστηκε να πει: «Ποτέ μη λες ποτέ, δεν ξέρω που και πότε θα σταματήσουν αυτές οι συζητήσεις». 

Βέβαια, δεν έχει συναντηθεί ακόμα με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, για τον οποίο οι διοικούντες τους «μπλε» εμφανίζονται βέβαιοι πως δεν έχει ακόμα προθέσεις πώλησης των μετοχών του λονδρέζικου κλαμπ. 

Αν κι εφόσον οι δύο άνδρες μπουν σε διαπραγματεύσεις, το ποσό από το οποίο θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις θα είναι τα 4 δισεκατομμύρια για τη μεταβίβαση των μετοχών της Τσέλσι. 

Πάντως, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, θέλει γενικότερα να εμπλακεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο και έχει δηλώσει υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Κώστας Ζάλιαρης