Έμερι: «Θα μου λείψει πολύ ο Ράμσεϊ»

Για την απώλεια του Άαρον Ράμσεϊ, ο οποίος τέθηκε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και δεν θα ξανά φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ, μίλησε ο Ουνάι Έμερι, που εκθείασε την συμπεριφορά του Ουαλού μέσου παρά την συμφωνία του με την Γιουβέντους, τονίζοντας παράλληλα πως θα του λείψει πάρα πολύ!



Έμερι: «Θα μου λείψει πολύ ο Ράμσεϊ»

Ο Ράμσεϊ είχε αποκομίσει τραυματισμό στο δεύτερο παιχνίδι των «κανονιέρηδων» με τη Νάπολι για το Europa League και την Πρωτομαγιά έγινε γνωστό πως δεν θα μπορέσει να ξανά παίξει μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο προπονητής υπό τις οδηγίες του οποίου θα αποχωρήσει από τον σύλλογο ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ιστορίας του (πρώτος σκόρερ ως κεντρικός μέσος για την Άρσεναλ), ανέφερε για το άδοξο τέλος στην πλούσια σχέση των δύο πλευρών:

«Δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Οι τραυματισμοί έρχονται τόσο απλά και έχουμε παίκτες για να χρησιμοποιήσουμε. Ωστόσο ήταν σε μια καλή περίοδο τώρα που ήρθε ο δικός του. Είχα ωραίες εμπειρίες μαζί του. Έβγαζε τρομερή ενέργεια και η καρδιά του είναι τόσο κόκκινη όσο η Άρσεναλ.

Ήθελα να το απολαύσω μαζί του. Του είπα ότι ήθελα να κάνω κάτι σημαντικό μαζί του. Έχει παίξει τόσα πολλά χρόνια εδώ. Είναι σημαντικός για τον σύλλογο και τους παίκτες γιατί έκανε πάρα πολλά για τους καινούργιους ποδοσφαιριστές εδώ. Υπέγραψε με την Γιουβέντους αλλά παρέμεινε επαγγελματίας και πάντα πάλευε για τον σύλλογο.

Κάποιοι άλλοι στην θέση του ίσως να σταματούσαν να παλεύουν, αλλά αυτός αγαπάει τον σύλλογο οπότε παρέμεινε επαγγελματίας 100%. Έχει σπουδαία νοοτροπία. Θα μου λείψει πολύ, έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από εκείνον».

Γιώργος Σιάφας