Όταν ο Ρέντναπ... διάβασε το μέλλον για τον Λάμπαρντ (Video)

Κάποτε, ένας οπαδός της Γουέστ Χαμ αμφισβήτησε την απόφαση του Χάρι Ρέντναπ να πάρει τον Φρανκ Λάμπαρντ στον σύλλογο -επιτρέποντας στον Σκοτ Κέιναμ να φύγει από τα «σφυριά», με τον έμπειρο τεχνικό να κάνει μια πολύ ακριβή πρόβλεψη για το μέλλον του μετέπειτα ενός από τους καλύτερους Άγγλους μέσους της ιστορίας.



Όταν ο Ρέντναπ... διάβασε το μέλλον για τον Λάμπαρντ (Video)

Όταν ήταν ακόμη αμούστακος, ο Λάμπαρντ είχε καθίσει στο τραπέζι των πρωταγωνιστών σε συγκέντρωση με οπαδούς της Γουέστ Χαμ, με έναν από αυτούς να μην δηλιάζει να πει απευθυνόμενος στον Ρέντναπ -και μπροστά στον νυν προπονητή της Ντέρμπι- πως δεν πιστεύει ότι ο... νέος είναι αρκετά καλός για να φορέσει τα χρώματα της ομάδας. «Στο παρελθόν αφήσατε κάποιους πολύ καλούς μέσους να φύγουν για φυστίκια», του είπε μεταξύ άλλων.

Τότε ο Άγγλος τεχνικός είπε με στόμφο: «Για να τους αφήσω να φύγουν τότε μάλλον δεν ήταν τόσο καλοί. Αυτός είναι αρκετά καλός και σίγουρα θα γίνει αρκετά καλός. Είναι η άποψή μου και πληρώνομαι για να κρίνω ποδοσφαιριστές. Αλλά σου λέω, και ίσως δεν πρέπει να το πω μπροστά του, αλλά θα φτάσει στην κορυφή. Θα φτάσει στην κορυφή».

Αρκετά χρόνια αργότερα, μιλώντας για το συμβάν, ο Ρέντναπ ανέφερε πως είχε νιώσει πολύ άβολα με την ερώτηση που είχε γίνει μπροστά στον πιτσιρικά και πως ένιωσε ότι έπρεπε να τον υπερασπιστεί. «Ευτυχώς το επιβεβαίωσε», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Σιάφας