Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι 1-1 (Ημίχρονο)

Με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του «Ολντ Τράφορντ» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Το σκορ άνοιξε ο Χουάν Μάτα (11’) πριν ο Μάρκος Αλόνσο (44’) ισοφαρίσει εκμεταλλευόμενος- ένα ακόμη- τραγικό λάθος του Νταβίντ Ντε Χέα.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι 1-1 (Ημίχρονο)

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 4ο μόλις λεπτό. Ο Λουκάκου υποδέχτηκε υπέροχα την μακρινή μπαλιά του Σο αλλά το τελείωμά του σταμάτησε στα χέρια του Κέπα. Στη δεύτερη επίσκεψη των «κόκκινων διαβόλων» στα αντίπαλα καρέ ήρθε και το πρώτο γκολ της συνάντησης. Έπειτα από όμορφο passing game και την μπαλιά-τρύπα του Λουκάκου, ο Σο σημάδεψε ολομόναχος τον Μάτα και εκείνος άνοιξε το σκορ ανήμερα των 31ων γενεθλίων του.

Και αφού ο Μπαϊγί δεν κατάφερε να γράψει το 2-0  έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιανγκ στέλνοντας την μπάλα με κεφαλιά ελάχιστα εκατοστά μακριά από το στόχο (29’), ήρθε το 44ο λεπτό για να επέλθει ισορροπία στον φωτεινό πίνακα. Το μακρινό σουτ του Ρούντιγκερ ανάγκασε τον Ντε Χέα να υποπέσει σε ένα ακόμη λάθος τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα ο Αλόνσο που ακολούθησε τη φάση να ισοφαρίσει στο 44ο λεπτό με κοντινό πλασέ το οποίο κατέληξε στα δίχτυα με τη βοήθεια του δοκαριού.

Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μπαϊγί, Γιάνγκ, Σο, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά, Μάτα, Ράσφορντ, Λουκάκου

Τσέλσι: Κέπα, Λουίζ, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Καντέ, Κόβασιτς, Ζορζίνιο, Γουίλιαν, Αζάρ, Ιγκουαΐν

Γιάννης Τζιουμακλής